Γιάννη Στουρνάρα; Μπορείς να ‘χεις το όνομα, σε λίγο όμως θα ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΗ!


του Στρατή Μαζίδη

Σκέπτομαι πολύ σοβαρά να παρατήσω ότι υποχρεώσεις έχω και να ξαναδώσω πανελλήνιες τώρα στα γεράματα. Στόχος μου είναι να περάσω στην ιατρική ώστε κάποια στιγμή να γίνω ψυχίατρος. Έτσι ίσως μπορέσω και καταλάβω το νέο τσάρο (άμα ήταν έτσι οι τσάροι σωθήκαμε) της οικονομίας.

Ο κος Στουρνάρας είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση προς μελέτη. Επί παραδείγματι δηλώνει αριστερός όταν ισχυρίστηκε προ ημερών πως δεν είναι άλλοι περισσότερο αριστεροί από αυτόν. Βέβαια μπορεί να έχει και δίκιο. Πως πχ να είμαι εγώ πιο αριστερός από αυτόν που με τα χρήματα που λαμβάνει μπορεί να αγοράσει πολλά κιλά αριστεράς;

Μετά μας είπε ότι πρέπει να πάρει τα μέτρα γιατί δε θέλει να τον κρεμάσουμε στο Σύνταγμα ενώ ακρίβως αυτές οι αποφάσεις είναι που τον οδηγούν κατευθείαν στην κρεμάλα.
Κι ενδεχομένως μέσα στο γραφείο του από μόνος για να γλυτώσει το Σύνταγμα.

Τώρα όμως πέταξε μια άλλη καταπληκτική ατάκα! Απήντησε στους ένστολους που τον επισκέφθηκαν να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές πως το θέμα δεν είναι οι περικοπές αλλά να παίρνουν μισθό!!!

Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω!

Φοβερή απάντηση. Μα αν το ζήτημα κε Στουρνάρα μου είναι απλά να παίρνουμε μισθό τότε ας κατέβουμε όλοι τώρα στο € 1,00 μηνιαίως. Αφού αυτό είναι το θέμα για σένα.

Όπως και να χει, ο κος Στουρνάρας καταντά ιδιαίτερα προκλητικός. Και ψυχιάτρος μπορεί να μη γίνω ποτέ αλλά ως απλός άνθρωπος εκτιμώ ότι πέρα από το όνομα, σε λίγο θα μας πείσει όλους πως διαθέτει και τη χάρη.

Οι δε ατάκες του μπορούν να γράψουν ιστορία στις χειμερινές επιθεωρήσεις των θεατρικών αιθουσών!

Θα πρέπει όμως να καταλάβει πως άλλο το stand up comedy και άλλο η Εθνική Οικονομία… Αυτό είναι το θέμα!


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget