Έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης του Δ.Σ. Λεβαδέων στους εργαζομένους στην «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Ε.»


Στην εποχή της βαθειάς οικονομικής κρίσης που επιχειρείται η κατάργηση όλων των κεκτημένων εργασιακών δικαιωμάτων & συμβάσεων, οι εργαζόμενοι της «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Ε.» αντιδικούν με την εργοδοσία και αγωνίζονται να διαφυλάξουν τις θέσεις εργασίας τους, αντιστεκόμενοι στην περαιτέρω υποβάθμιση τους με μονομερείς συμβάσεις.
 
Οι προτεινόμενες μειώσεις των αποδοχών των εργαζομένων δεν θα έχουν επιπτώσεις μόνο στη δική τους επιβίωση, αλλά θα δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα στην τοπική οικονομία και την τοπική κοινωνία.
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Ε.» και θα είναι ενεργά στο πλευρό τους στις διεκδικητικές κινητοποιήσεις τους.

 Η απόφαση πήρε τον αριθμό 190.

Το Δ.Σ. εξουσιοδοτεί τον κ. Δήμαρχο να υποβάλλει στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, επικυρωμένο αντίγραφο της απόφασης αυτής πριν από την υπογραφή των επίσημων πρακτικών που θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση. Συντάχθηκε το πρακτικό και υπογράφεται από εκείνους που πήραν μέρος στη συνεδρίαση αυτή.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget