Ο Προϊστάμενος στα ΕΛΤΑ Στυλίδας απέτρεψε ληστεία στο κατάστημα


Στυλίδα: "Τους έσπασα την καραμπίνα στα πλευρά"
(Φώτο:Δημήτρης Ζαχαρής)

Τι είπε στο LamiaΡeport ο προϊστάμενος των ΕΛΤΑ Στυλίδας, που αφόπλισε τους ληστές...

"Με απειλούσαν και έβριζαν εμένα και την οικογένειά μου...όταν προσπάθησαν να με χτυπήσουν θόλωσα και του άρπαξα το όπλο", είπε στο ....
LamiaReport, ο 44χρονος προϊστάμενος του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στη Στυλίδα, που το πρωί ήρθε αντιμέτωπος με τους 3 ληστές.

Διαβάστε πως έγινε όλο το σκηνικό, που κατέληξε σε φιάσκο για τους ληστές.

Η ώρα ήταν 8:40΄ όταν οι 3 ληστές έφτασαν με μηχανή εντούρο έξω από το υποκατάστημα. Φορούσαν κουκούλες και χακί φόρμες παραλλαγής. Οι δύο "μπούκαραν" στο υποκατάστημα σπάζοντας την πόρτα με κλωτσιά.
Ο ένας κρατούσε μια παλιά κοντόκαννη καραμπίνα και πήγε κατευθείαν στον προϊστάμενο, ο οποίος είχε προλάβει να πατήσει τον κρυφό συναγερμό την ώρα που έμπαιναν οι ληστές, ενώ μέσα στο κατάστημα εκείνη την στιγμή ήταν ακόμη μια υπάλληλος και μια πελάτισσα.

Δείτε τι είπε ο 44χρονος προϊστάμενος στο LamiaReport:

'Άρχισαν να με απειλούν και να βρίζουν έμενα και την οικογένειά μου, σε άπταιστα Ελληνικά, ζητώντας τα χρήματα. Αυτός με την καραμπίνα με πλησίασε και προσπάθησε να με χτυπήσει στο πρόσωπο. Εκείνη τη στιγμή θόλωσα. Όταν γύρισε το κεφάλι του να μιλήσει στον άλλον του επιτέθηκα και του άρπαξα το όπλο από τα χέρια. Οι ληστές προς στιγμήν τα έχασαν και στη συνέχεια πήγαν να μου επιτεθούν με γροθιές. Γύρισα την καραμπίνα και άρχισα να τους χτυπάω. Τον ένα τον πέτυχα στα πλευρά και το όπλο έσπασε στη μέση. Συνέχισα να τους κυνηγάω μέχρι έξω. Ο ένας διέφυγε πεζός και ο άλλος ανέβηκε σε μια μηχανή εντούρο, όπου τον περίμενε ο τρίτος και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα. Χρήματα δεν πήραν, παρά μόνο 200 ευρώ που ταν πάνω στον γκισέ και ήταν της πελάτισσας."

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο οι 3 ληστές να έχουν σχέση με την περιβόητη συμμορία της Στυλίδας, από την οποία κάποια μέλη είναι προφυλακισμένα και αυτά που είναι έξω προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα, για να πληρώσουν τις απαραίτητες εγγυήσεις και να τους βγάλουν.


Πηγή: lamiareport.gr

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget