ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΛΗ 2012 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 8:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ


Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την επέμβαση των δυνάμεων καταστολής (ΜΑΤ) τα ξημερώματα της Παρασκευής 20/07/2012 προκειμένου να σπάσει ο ηρωικός απεργιακός αγώνας των χαλυβουργών που συμπλήρωσε 9 μήνες.

Για μια ακόμα φορά όταν οι εργάτες είναι σε σύγκρουση με το μεγάλο κεφάλαιο, με τα πραγματικά αφεντικά, τότε το κράτος, η δικαιοσύνη και τα αστικά κόμματα απο-καλύπτουν αυτό που πραγματικά είναι:

Τα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου.

Τα λαϊκά προβλήματα όμως που η καπιταλιστική κρίση τα οξύνει, η φτώχεια, η εξαθλίω-ση, η πείνα, οι απολύσεις που γεννά η καπιταλιστική εκμετάλλευση δεν αντιμετωπίζονται με τη συκοφαντία, τη βία και την καταστολή.

 Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του σωματείου των εργαζομένων στη χαλυβουργία Ασπροπύργου για συγκέντρωση καταδίκης ενάντια στην κυβέρνηση και τις δυνάμεις καταστολής, καταδίκης της μεγαλοεργοδοσίας και συμπαράστασης στους απεργούς χαλυβουργούς, καλεί τα συνδικάτα, κάθε εργαζόμενη και εργαζόμενο να δώσουν μαζικό, μαχητικό παρόν.

 Η καταστολή της απεργίας στη Χαλυβουργία δεν αφορά μόνο τους Χαλυβουργούς.

Αφορά κάθε εργαζόμενο, κάθε εργάτη, κάθε άνεργο που αποφασίζει να σηκώσει το κεφάλι και τη γροθιά του ενάντια στη βαρβαρότητα. Γιʼ αυτό και η απάντηση των εργαζομένων πρέπει να είναι καίρια σε όλη τη χώρα.

 Να διδαχτούμε απʼ αυτόν τον αγώνα. Να απλώσουμε ένα δίχτυ οργάνωσης της εργατικής τάξης σε κάθε χώρο δουλειάς και σε κάθε γειτονιά, προσαρμοσμένο στις έκτακτες συνθήκες κρίσης και επίθεσης όλου του συστήματος.

Να μπουν οι εργάτες και οι υπάλληλοι μαζικά στα συνδικάτα και να απομονώσουν όλους όσους έχουν ταχθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με την εργοδοσία.

Το Π.Α.ΜΕ καλεί κάθε συνδικάτο, σωματείο, σύλλογο, κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη να ανταποκριθούν στην πρωτοβουλία των Ομοσπονδιών και των Εργατικών Κέντρων και των πρωτοβάθμιων Σωματείων που συσπειρώνονται στις γραμμές του , να πάρουν μαζικά μέρος στις κινητοποιήσεις που διοργανώνουν σε όλες τις πόλεις της χώρας.
 
ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ την ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΛΗ  

στις 8 το βράδυ 

στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget