Συλλαλητήριο στη Λιβαδειά την Πέμπτη με την συμμετοχή απεργών της Ελληνικής Χαλυβουργίας

Σε «μαχητικό παρών» στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 6:30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους δημοσίους υπαλλήλους, τους εκπαιδευτικούς, τους μικρομεσαίους το Εργατικό Κέντρο.
 Η κινητοποίηση όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Ε.Κ. Λιβαδειάς Γιάννης Σταθάς πραγματοποιείται σε συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους  εργαζόμενους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας, οι οποίοι και θα παρευρίσκονται στο συλλαλητήριο.
 Παράλληλα συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις και οι συζητήσεις φορέων και πολιτών που έχουν ξεκινήσει προκειμένου να λύνονται κυρίως πρακτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κρίση όπως η τακτική για την μη πληρωμή του «χαρατσιού», ενώ εξετάζονται και θέματα οργάνωσης και λειτουργίας των τοπικών κοινωνιών στη σημερινή συγκυρία.

 Στο πλαίσιο αυτό το Σάββατο πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού δημαρχείου κατά τη διάρκεια της οποίας προτάθηκε μεταξύ άλλων η ανάληψη από τους φορείς της περιοχής κοινής πρωτοβουλίας αντίστασης και αλληλεγγύης, η δημιουργία προσωρινής συντονιστικής επιτροπής και η συνέχιση των συναντήσεων.
 Ιδιαίτερη έμφαση επίσης δόθηκε στην ανταλλακτική οικονομία η οποία ήδη εφαρμόζεται σε πολλές περιοχές της χώρας.



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget