Αναζητούνται τρεις (3) άγνωστοι δράστες, για ανθρωποκτονία και απόπειρα ληστείας σε οικία στην περιοχή Παραλία Αυλίδας Ευβοίας.

Αναζητούνται από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, τρεις (3) άγνωστοι δράστες, οι οποίοι χθες (22-01-2012) το βράδυ, διέπραξαν ανθρωποκτονία και απόπειρα ληστείας σε διώροφη μονοκατοικία, στην περιοχή Παραλία Αυλίδας Ευβοίας.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ και περί ώρα 20.45, οι τρεις δράστες εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο της μονοκατοικίας, ιδιοκτησίας 61χρονου ημεδαπού, την ώρα που ο ίδιος, η 53χρονη σύζυγός του και ένα φιλικό τους ζευγάρι ηλικίας, 68 ετών ο άνδρας και 66 ετών η γυναίκα, βρίσκονταν εντός αυτής.

Αντιλαμβανόμενοι την παρουσία ενός αγνώστου ατόμου, ο 68χρονος φιλοξενούμενος των ιδιοκτητών, εξήλθε από την κύρια είσοδο προς την αυλή της οικίας και δέχθηκε αιφνιδιαστικά επίθεση από έναν από τους δράστες.

Στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι άλλοι δύο δράστες, οι οποίοι ήταν κρυμμένοι στην αυλή της οικίας και ο ένας από αυτούς πυροβόλησε τον 68χρονο με όπλο (πιθανών κυνηγετικού τύπου) στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Ακολούθως οι τρεις δράστες διέφυγαν με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας και διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Ο 68χρονος μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή της σορού.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget