Aρχηγός ακροδεξιού κόμματος της Δανίας «κρύβει» εξοχικό στη Σαντορίνη



Σάλος έχει προκληθεί στη Δανία μετά την αποκάλυψη ότι η αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος κρύβει από την εφορία της χώρας εξοχικό στη Σαντορίνη που απέκτησε το 2002. «Αγόρασε με ένα γλειφιτζούρι παραθεριστικό σπίτι στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της δανέζικης εφημερίδας Ekstra Bladet, η οποία αποκαλύπτει ότι η αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος «Λαϊκό Κόμμα της Δανίας» (DFP), Πία Κγερσγκαάρντ, δεν δηλώνει το εξοχικό που απέκτησε το 2002 στη Σαντορίνη.


Η κα Κγερσγκαάρντ, το κόμμα της οποίας τάσσεται κατά της βοήθειας στην Ελλάδα και τις υπερχρεωμένες χώρες της ευρωζώνης και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει με απαξιωτικά λόγια για τη χώρα μας, εμφανίζεται να έχει αγοράσει το εν λόγω εξοχικό έναντι 19.484 ευρώ ενώ κατέβαλε φόρο 1.404 ευρώ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αγορά έγινε με μετρητά μέσω μεσάζοντα, ενώ η πράξη της αγοραπωλησίας έγινε προφορικά έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο, ενώ τονίζεται πως η κα Κγερσγκαάρντ δεν είχε δηλώσει ποτέ στη χώρα της ότι το σπίτι χρειάστηκε ανακαίνιση.

Μάλιστα, ο συντάκτης του άρθρου επικαλείται ειδικούς στα κτηματομεσιτικά, οι οποίοι τονίζουν ότι η τιμή είναι εξαιρετικά χαμηλή για τα δεδομένα της Σαντορίνης, ακόμη και αν το σπίτι ήταν σε κακή κατάσταση, επισημαίνοντας πως μία «αποδεκτή» τιμή για την αγοροπωλησία ενός τέτοιου σπιτιού θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον τριπλάσια από αυτή που καταβλήθηκε.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget