Αναζητούνται τρεις (3) άγνωστοι δράστες για ληστεία στο Δήλεσι Βοιωτίας



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, για ληστεία σήμερα, (25-11-2011), πρώτες πρωινές ώρες, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ενός 65χρονου και της 57χρονης συζύγου του, στην οικία τους, στο Δήλεσι Βοιωτίας.
Ειδικότερα, σήμερα και περί ώρα 01:30΄, οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισήλθαν εντός της οικίας από την κεντρική είσοδο, διότι ο 65χρονος αντιλήφθηκε θόρυβο στον εξωτερικό χώρο και είχε ανοίξει την πόρτα για να πραγματοποιήσει έλεγχο .

Αρχικά οι δράστες απώθησαν προς το εσωτερικό τον 65χρονο και στη συνέχεια υπό τη απειλή σωματικής βίας ακινητοποίησαν τους παθόντες, ερεύνησαν το εσωτερικό της οικίας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (170) ευρώ, ένα (1) κινητό και ένα (1) σταθερό τηλέφωνο καθώς και δύο (2) βιβλιάρια καταθέσεων ενώ διέφευγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και ενεργούνται επιστάμενες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget