ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ «ΙΣΜΗΝΗ» Δράσεις Συλλόγου - Δεκέμβριος 2011‏



Στα πλαίσια του Συμβουλευτικού σταθμού, που λειτουργεί ο σύλλογος μας, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου και ώρα 10 π.μ, θα βρίσκεται στα γραφεία μας ο ειδικός Ενδοκρινολόγος κ. Μυτακίδης προκειμένου να μας ενημερώσει πάνω σε θέματα της ειδικότητας του.
Στις 13 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούμε τις τρόφιμες των φυλακών του Ελεώνα όπου ζουν μαζί με τα παιδιά τους. Θα τους προσφέρουμε είδη πρώτης ανάγκης , είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη ατομικής υγιεινής, παιχνίδια και λιχουδιές σε συνεργασία με τον Δήμο, την προσφορά των μελών μας και των καταστημάτων της πόλης μας.

Στις 14 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία μας θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία συνάντηση μας με την Ψυχολόγο κ. Βίκυ Νικολάου.
Στις 16 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, ο σύλλογος μας θα συμμετέχει ενεργά με μπουφέ, που θα προσφέρουν τα Μέλη μας χειροποίητα εδέσματα, στην εκδήλωση του Δήμου μας για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην Κεντρική πλατεία.
Στις 19 Δεκεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10 π.μ θα πραγματοποιήσουμε Χριστουγεννιάτικη εορτή στο Κέντρο Ημέρας του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Θήβας «Άγιοι Ανάργυροι» ενόψει των Άγιων ημερών που περιμένουμε και σαν εθελοντές συνοδοί που είμαστε.

Στο μεταξύ ο Σύλλογος μας, σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 8 μ.μ. στο PISINA CAFÉ (επαρχιακή οδός Θηβών – Μουρικίου).
Τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ. (ποτό και διασκέδαση).

ΕΚΚΛΗΣΗ
‘Όσοι έχετε σκελετούς μυωπίας που δεν χρησιμοποιείτε, μπορείτε να τους φέρνετε στα γραφεία μας, διότι έγινε έκκληση από τον Ανθρωπιστική Οργάνωση Lions και τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, για τον λαό της Αφρικής όπου καθημερινά τυφλώνονται χιλιάδες άτομα.
Πληροφορίες: Επαμεινώνδα 112.
Τηλέφωνα επικοινωνίας (καθημερινά 10:00 π.μ – 13:00 μ.μ.) 2262 0 29013 και 6986280294.
 
Με εκτίμηση για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος Θαλασσινού Μαίρη
Η Γραμματέας Λύγγου Φιλιώ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget