Ο Παπούλιας παίρνει τα διπλάσια από τον Ομπάμα



Σχεδόν τα διπλάσια χρήματα από τον πρόεδρο των ΗΠΑ παίρνει ο Κάρολος Παπούλιας.

Λιτότητα ακούμε και λιτότητα δεν βλέπουμε από τους πολιτικούς μας.
 
Μια είδηση που ήρθε από το Προεδρικό Μέγαρο, σίγουρα προκαλεί έκπληξη, πολλά ερωτηματικά, αλλά και οργή.
 
Την ώρα που η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων καλείται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, την ώρα που η ανεργία εκτινάσσεται πάνω από το 20%, την ώρα που οι τράπεζες παίρνουν κινητά και ακίνητα, την ώρα που οι πολιτικοί μας ζητούν από τους πολίτες να κάνουν υπομονή, κάποιοι συνεχίζουν να ζουν βασιλικά.

   
Παράδειγμα του τι επικρατεί και το πως συμπεριφέρονται οι πολιτικοί του τόπου μας, είναι ο μισθός του Προέδρου της Δημοκρατίας.
 
Χωρίς βέβαια να συμπεριλαμβάνουμε τα δεκάδες άτομα που εργάζονται δίπλα του, τα οποία αμείβονται με παχυλούς μισθούς, τους οποίους φυσικά τους πληρώνουμε όλοι μας.
 
Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, παίρνει πιο λίγα χρήματα από τον Πρόεδρο της - σχεδόν χρεοκοπημένης- Ελληνικής Δημοκρατίας!
 
Και όμως έτσι προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, καθώς ο ισχυρότερος άνθρωπος του πλανήτη, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, λαμβάνει ετήσιες ακαθάριστες αποδοχές 395.188 δολάρια ή 282.159 ευρώ, ενώ στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας παρέχεται ετήσια χορηγία και έξοδα παράστασης 447.600 ευρώ!
 
Έτσι οι παροχές του υπό την πτώχευση Ελληνικού Δημοσίου προς τον Πρόεδρο είναι κατά 165.441 ευρώ περισσότερα από αυτά που παρέχει το Αμερικανικό Δημόσιο προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ!
 
Και το πολύ άσχημο είναι ότι δεν έχουμε ακούσει κουβέντα από τον κ. Παπούλια για μείωση του μισθού του, καθώς είναι πολύ προκλητικό στις ημέρες να δίδονται τόσο υπερβολικοί μισθοί.
 
Θα έπρεπε ο ίδιος να είχε ζητήσει σημαντική μείωση του ίδιου και του προσωπικού που απασχολεί.


ΠΗΓΗ  http://proskinio.gr/i

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget