Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ

Λαμία: Εκδήλωση για τον Μάνο Χατζιδάκι



Ο Δήμος Λαμιέων και η Επιστημονική Ένωση Συνταξιούχων Καθηγητών (ΕΕΣΚ) Ν. Φθιώτιδας διοργανώνουν μουσική εκδήλωση προς τιμήν του Μάνου Χατζιδάκι, με τίτλο: «Κι όταν χτυπάει ο κεραυνός, τραγούδι να λες....», βασισμένη στο έργο του μεγάλου έλληνα μουσικοσυνθέτη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011, ώρα 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, με ελεύθερη είσοδο.


Τα λόγια και η μουσική του Μάνου Χατζιδάκι, πάντα επίκαιρα, πλαισιωμένα από εξαιρετικούς καλλιτέχνες, πενταμελής ορχήστρα και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, θα ζωντανέψουν τα όνειρα και τις ελπίδες του κοινού.

Την παράσταση παρουσιάζει ο λαμιώτης ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου και στο μικρόφωνο ο τραγουδιστής και συνθέτης Μιχάλης Κλεάνθης.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget