Συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου Θήβας στην απεργία της 1ης Δεκέμβρη


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

το Εργατικό Κέντρο Θήβας καλεί τα Σωματεία µέλη του και όλους τους εργαζόμενους της Περιοχής μας να συμμετάσχουν στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Πέµπτη 1 Δεκεμβρίου και να δώσουµε όλοι µαζί δυναµικό παρόν στις 11 π.µ. στο Πεδίον του Άρεως.

Για μια φορά ακόμη όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας θα δείξουµε στην κυβέρνηση ότι δεν είµαστε πιόνια των τοκογλύφων δανειστών και δεν σκύβουµε το κεφάλι στις επιταγές της Τρόϊκας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αντιδρούμε στις απολύσεις, στη λιτότητα, στην κατακρεούργηση µισθών και συντάξεων, στα χαράτσια, στη διάλυση των Δηµοσίων Υπηρεσιών, στην κατάργηση των συλλογικών συµβάσεων την περικοπή των ΒΑΕ, την ανατροπή των ασφαλιστικών δικαιωµάτων, την επιβολή νέων σκληρών φοροµέτρων στον προϋπολογισµό του 2012 και στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να βροντοφωνάξουμε. Δεν υπάρχει πλέον νόημα στα επιβαλλόμενα Χαράτσια.

Δεν έχουµε, δεν µπορούµε να πληρώσουμε!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ διεκδικούμε ένα διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής που θα υπηρετεί, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΑΝΑΓΚΕΣ του και όχι τα ΚΕΡΔΗ και τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. Μια πολιτική που θα τερματίζει την δικαστική ασυλία όλων αυτών που λεηλάτησαν τον δημόσιο πλούτο, χρεοκόπησαν τις επιχειρήσεις, μεταβίβασαν τις καταθέσεις και τα περιουσιακά τους στοιχεία και τώρα επικαλούμενοι την κρίση, αδυνατούν δήθεν να πληρώσουν.Απαιτούμε να προωθηθεί ΕΔΩ και ΤΩΡΑ η δήμευση περιουσιών όσων εγκλημάτησαν σε βάρος των πολιτών και της Ελληνικής οικονομίας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σαν µια γροθιά θα αντιπαλέψουμε την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δηλώνουμε : ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Από οποιονδήποτε την ασκεί. Είτε μονοκομματική είτε διακομματική Κυβέρνηση

Είναι πλέον ξεκάθαρο. Οι δανειστές, οι τράπεζες και οι επιχειρήσεις προκειμένου να αυξηθούν τα υπερκέρδη τους , απαιτούν την υποτίµηση, µέχρι ευτελισµού, της αξίας της εργασίας µας, της περιουσίας και κάθε παραγωγικής µονάδας της χώρας µας,.

Αυτή η µνηµονιακή πολιτική είναι καταστροφική για τους εργαζόμενους, το λαό και τη χώρα µας και πρέπει να ανατραπεί.

Ο αγώνας µας, ο αγώνας όλης της ελληνικής κοινωνίας, που οδήγησε στην «πτώση» της προηγούμενης κυβέρνησης, θα είναι διαρκής και έντονος ενάντια σε κάθε εκδοχή µνηµονιακής πολιτικής.

Οι εργαζόμενοι της χώρας µας θα συνεχίσουµε και θα κλιµακώσουµε τον αγώνα µας για την ανατροπή αυτών των αντιλαϊκών  πολιτικών,  που ανεξάρτητα από το µονοκομματικό ή διακοµµατικό µανδύα διακυβέρνησης, καταστρέφουν τους εργαζόμενους, το λαό και τη χώρα.

Τα δικαιώµατα των εργαζομένων και της Κοινωνίας, η ζωή η δική µας και των παιδιών µας δεν µπορούν να γίνονται θυσία στα συμφέροντα των δανειστών, των τραπεζιτών και των κερδοσκόπων.

Γι΄αυτό ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ.

Στις 11.00 π.µ. στο Πεδίον του Άρεως

Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το ΚΤΕΛ Θήβας στις 8.00 το πρωί ,με ενδιάμεσες στάσεις το Σχηματάρι στις 8.30 και Οινόφυτα στις 8.45πμ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget