Έρχονται Κινέζοι στη Χαλκίδα- Για να συζητήσουν πιθανότητες μελλοντικής συνεργασίας


Την ευκαιρία για μια πρώτη επαφή με αντιπροσωπεία της Κινέζικης πόλης Chandge, θα έχουν οι φορείς της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Ο Δήμος Χαλκιδέων αποδέχτηκε σχετική πρόσκληση του Hellenic-Chinese Union for Economical Commercial and Cultural Communications.
Η ακριβής ημερομηνία της επίσκεψης του αντιδημάρχου και κυβερνήτη του Δημοτικού Λαϊκού Κόμματος της Chandge, Xu Chaowen και των συνεργατών του, θα οριστεί στις αμέσως επόμενες ημέρες και θα γνωστοποιηθεί στους τοπικούς φορείς ώστε να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις επαφές.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται σε περίοδο παρατεταμένης και συνεχώς εξελισσόμενης ύφεσης και αξιολογείται στο πλαίσιο αυτό ως δράση πιθανούς συμβολής στην ανάπτυξη μιας αποδοτικής σχέσης.
Η αντιπροσωπεία της Κινέζικης πόλης Chandge, πέραν της πολιτικής προσέγγισης και της σύναψης φιλικών σχέσεων, ενδιαφέρεται πρωτίστως στην αναζήτηση ιδεών και στόχων  για πιθανή σύναψη μελλοντικής συνεργασίας και συγκεκριμένα να παρουσιαστούν και να συζητηθούν τα εξής:
α) το αστικό επενδυτικό σχέδιο των κατασκευών και β) οι τρόποι της τουριστικής ανάπτυξης, καθώς και η λειτουργία και διαχείριση  ξενοδοχείων στο χώρο των τοπικών κοινωνιών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget