Το Επιμελητήριο Βοιωτίας θα βραβευθεί στη Μεγάλη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας της ΕΕΔΕ



Το βραβείο θα παραλάβει ο Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης
Η ΕΕΔΕ γιορτάζει 10 Χρόνια Επιχειρηματικής Αριστείας, συνεχούς στήριξης και διάδοσης των αρχών της στην Ελλάδα και την Κύπρο. Στη μεγάλη γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Banquet), θα απονεμηθούν τα Πιστοποιητικά των προγραμμάτων EFQM Levels of Excellence και ΕΕΔΕ «Αιέν Αριστεύειν» καθώς και το Βραβείο του Έλληνα Quality Leader of the Year 2011.

Επιπλέον, η ΕΕΔΕ, θεωρώντας πως η ουσιαστική συνεργασία όλων των φορέων της οικονομικής ζωής του τόπου, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να επανατοποθετηθεί σωστά η χώρα μας το συντομότερο στον αναπτυγμένο κόσμο, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα των ανθρώπων, των επιχειρήσεων και της ελληνικής οικονομίας και αναγνωρίζοντας τη συμβολή των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Αθήνας και της Ροδόπης και των Εμπορικών Επιμελητηρίων Αιτωλοακαρναρνίας, Βοιωτίας, Ιωαννίνων, Κορινθίας, Κυκλάδων και Μεσσηνίας, με τα οποία συνεργάζεται επί μακρόν, τόσο στην επιμόρφωση όσο και στις πιστοποιήσεις Επιχειρηματικής Αριστείας, θα τους απονείμει Τιμητικές Διακρίσεις στην ίδια εκδήλωση. Το βραβείο της Βοιωτίας θα παραλάβει ο Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης
Ακόμα, στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει το Χωριό της Επιχειρηματικής Αριστείας, όπου επιχειρήσεις που έχουν διακριθεί θα υποδέχονται το κοινό για να μοιραστούν μαζί του βέλτιστες πρακτικές και εμπειρίες. Συγκεκριμένα στο Χωριό της Επιχειρηματικής Αριστείας θα βρίσκονται οι: Βιβεχρώμ Δρ Στέφανος Δ. Πατέρας Α.Ε, Compact SA, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε., Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε., Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος Α.Ε, Exodus Α.Ε., Κουφετοποιϊα Χατζηγιαννάκη Α.Ε, Sprint Integrated Cοmmunications, Intralot και Uni-Pharma Κλ. Τσέτης ΑΒΕΕ.
Για πρώτη φορά οι σημαντικότεροι θεσμοί που πρεσβεύουν την Αριστεία παρουσιάζονται όλοι μαζί από την ΕΕΔΕ, τονίζοντας την ανάγκη για ανάπτυξη και επιβράβευση της επιχειρηματικότητας σε εποχή πολυδιάστατων προκλήσεων.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget