Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας


Την 1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, γιόρτασε ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας με τα ΚΑΠΗ του Δήμου Θηβαίων.
Το ΚΑΠΗ Βαγίων πραγματοποίησε την παραμονή, 30 Σεπτεμβρίου, Αγιασμό στο χώρο που φιλοξενούνται τα μέλη του και ακολούθησε μια εκδήλωση γεμάτη κέφι, ζωντάνια, τραγούδι και χορό.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Αντιδήμαρχος κ. Τσαραμπάρης, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Θ. κ. Κουντούπης, ο αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Θ. κ. Κουτσοδήμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα. Χατζίνα και κ. Δρένιος και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Τσέλλος.


Το ΚΑΠΗ Θήβας, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας πραγματοποίησε εκκλησιασμό με αρτοκλασίας στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου στη Θήβα και ακολούθησε κέρασμα στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, όπου δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη να ανταμώσουν και να συζητήσουν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπ. Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Α. Χατζησταμάτης και ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Θ.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία, δήλωσε:

« Τιμούμε σήμερα την προσφορά των ανθρώπων εκείνων που έχτισαν τη ζωή μας, που μεγάλωσαν τις νέες γενιές, με την υπομονετικότητα, τις θυσίες , τους κόπους και την εμπειρία τους.

Ο Δήμος μας και ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας βρίσκεται πάντα δίπλα τους, αρωγός και συμπαραστάτης και μέσα από τις δράσεις του προσπαθεί για το καλύτερο γι’ αυτούς τους ανθρώπους, που έχουν ακόμα πολλά να δώσουν με τη σοφία τους, τη γνώση τους στην σύγχρονη κοινωνία μας και κυρίως τώρα στην δύσκολη εποχή που διανύουμε. Σχεδιάζουμε καλύτερες υποδομές για την φροντίδα και την εξυπηρέτησή τους, ώστε να απολαμβάνουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στον σεβασμό και τη φροντίδα που οφείλουμε προς τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας. Δεν είναι απλά υποχρέωσή μας, είναι μέρος της καθημερινότητας μας, είναι οι δικοί μας άνθρωποι, οι φίλοι, οι συγγενείς, οι συμπολίτες μας.

Εύχομαι σε όλα τα μέλη Χρόνια Πολλά με Υγεία!»

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget