Τους «βαπτίζουν» όλους ΣΥΡΙΖΑ…(στις επόμενος εθνικές εκλογές το κόμμα του κ. Τσίπρα θα λάβει το 90%)




Του Σωτήρη Μπότσαρη
Αποδοκιμασίες κατά του συνόλου των κομμάτων και του πολιτικού κατεστημένου.
 
Οι πρωτοφανείς εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που έλαβαν χώρα σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, καταδεικνύουν σε απόλυτο βαθμό τη λαϊκή οργή που πλέον ξεχειλίζει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του τόπου.
  Σε κάθε δημόσια εκδήλωση που υπάρχουν πολιτικοί, όλων των κομμάτων και κυρίως του ΠΑΣΟΚ, οι αντιδράσεις των πολιτών είναι έντονες και σε μερικές περιπτώσεις ξεφεύγουν και από τα επιτρεπτά όρια.
  Αυτό έγινε και κατά τη διάρκεια των παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου και τίποτα περισσότερο.
  Εξάλλου, σε πολλές περιπτώσεις, μόλις έφυγαν οι πολιτικοί, επαναλαμβάνουμε όλων των κομμάτων, οι παρελάσεις συνεχίστηκαν κανονικά.
  Παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες με πολύ μεγάλη έκπληξη, πολιτικούς και άλλους αρμόδιους και μη, να δηλώνουν εμβρόντητοι με τα όσα συμβαίνουν, τονίζοντας ότι δεν περίμεναν τέτοιου είδους αντιδράσεις στην εθνική επέτειο.

 Και σε αυτό το σημείο αναρωτιόμαστε. Ή δεν έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία (επομένως πρέπει να πάνε άμεσα στο σπίτι τους) ή δεν θέλουν να αντιληφθούν τι συμβαίνει (γεγονός που είναι ακόμη χειρότερο από το πρώτο).
 Ακόμη, η προσπάθεια που γίνεται να καταλογιστούν για ακόμη μια φορά όλες οι ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι τουλάχιστον γελοία, καθώς οι κάμερες καταγράφουν την πραγματικότητα και βλέπουμε όλοι σε αυτή τη χώρα τι ακριβώς συμβαίνει.
 
Και τελικά, αν όλοι όσοι διαμαρτύρονται είναι του ΣΥΡΙΖΑ, τότε, στις επόμενος εθνικές εκλογές το κόμμα του κ. Τσίπρα θα λάβει το 90%.
 
Φυσικά, και δεν είναι όλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Αγανακτισμένοι, στην κυριολεξία, πολίτες είναι οι οποίοι βλέπουν να τους παίρνουν οι τράπεζες τα σπίτια και την περιουσία τους, να μένουν άνεργοι και να μην μπορούν να συντηρήσουν τα παιδιά τους. Αυτοί είναι που διαμαρτύρονται.
  Και το σίγουρο είναι ότι πρέπει να είμαστε όλοι, ακόμη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πολύ προσεκτικοί στις δηλώσεις μας όταν ο λαός είναι δικαίως οργισμένος.
  Δηλώσεις τύπου: «Είναι μια πολύ μικρή απαράδεκτη μειοψηφία. Οι περισσότεροι Έλληνες δέχονται με κατανόηση τα σκληρά μέτρα και προσδοκούν για ένα καλύτερο αύριο», δυναμιτίζουν περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα και υποδηλώνουν ότι δεν υπάρχει αίσθηση του τι πραγματικά συμβαίνει στους πολίτες και στη χώρα.
 
Μην ξεχνάμε ότι κάποιοι πολιτικοί μας, επί σειρά ετών ήταν κορυφαίοι υπουργοί σε κυβερνήσεις, που, όπως αποδεικνύεται σήμερα, έφεραν την Ελλάδα στο σημερινό χάλι και φέρουν πολύ μεγάλη ευθύνη.
  Πρέπει, λοιπόν, να αντιληφθούν όλα τα κόμματα, μικρά και μεγάλα, ότι ο κόσμος πλέον έχει ξυπνήσει και επιβάλλεται να είναι πολύ προσεκτικοί σε ό,τι λένε και σε ό,τι πράττουν.
 
Σημ. Καλό θα είναι, κάποιοι βουλευτές μικρών κομμάτων που βγαίνουν σε κανάλια και ραδιόφωνα και επιρρίπτουν ευθύνες στους πολίτες και μιλούν για απαράδεκτες ενέργειες που δεν έπρεπε να γίνονται την ημέρα της εθνικές επετείου, να μην ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές των αρχηγών τους που έντρομοι βλέπουν τον κόσμο να ξεφεύγει από το μαντρί, διότι θα τους πάρει και αυτούς η μπάλα…

ΠΗΓΗ   http://proskinio.gr

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget