Παρέμβαση Τσίπρα- Δημαρά για τον Μανώλη Κυπραίο, που τραυματίστηκε στα επεισόδια της 15ης Ιουνίου

Την άμεση απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους της επίθεσης κατά του δημοσιογράφου Μανώλη Κυπραίου στα γεγονότα της 15ης Ιουνίου, που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του από τη ρίψη χειροβομβίδας, ζητούν, με επίκαιρες ερωτήσεις τους προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς.
Στην επίκαιρη ερώτησή τους, που κατέθεσαν ξεχωριστά, αλλά με ίδιο κείμενο, οι κ.κ. Τσίπρας και Δημαράς αναφέρονται στον «Γολγοθά» που περνά από εκείνη την ημέρα ο Μανώλης Κυπραίος και η οικογένειά του, με τακτικές ιατρικές εξετάσεις που έχουν ως οριστικό πόρισμα την ολική κώφωση και την αστάθεια κατά τη στάση και τη βάδιση του, ενώ τεράστιες είναι οι επιπτώσεις και στον τομέα της ψυχοσύνθεσής του.

«Η σημερινή του κατάσταση δεν του επιτρέπει, σε καμία περίπτωση, την άσκηση των επαγγελματικών του καθηκόντων, κάτι που επηρεάζει καταλυτικά την ατομική του επιβίωση», καταλήγουν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Δημαράς
epikaira 

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget