El Pais ''Οι Έλληνες πρέπει να σφίξουν τις ζώνες ''

Η ισπανική εφημερίδα El Pais γράφει πως Οι Έλληνες πρέπει να σφίξουν τις ζώνες τους και υποστηρίζει πως Ο Έλληνας πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου αποδείχθηκε αξιόπιστος εταίρος και συνέβαλε στην εξυγίανση των οικονομικών της χώρας παρά την πίεση της αντιπολίτευσης και των διαδηλωτών. Η στάση της αντιπολίτευσης είναι ζημιογόνα.


Παράλληλα, σχολιάζοντας τις διαδηλώσεις και το κλινημα των Αγανακτισμένων, συμπληρώνει: Οι διαδηλώσεις στους δρόμους είναι κατανοητές, διότι η οικονομική κατάσταση των Ελλήνων είναι χειρότερη από ότι στο παρελθόν. Όμως ένα μποϋκοτάζ της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης Παπανδρέου μπορεί να έχει ακόμα χειρότερα αποτελέσματα. Οι Έλληνες πρέπει τώρα να σφίξουν τις ζώνες τους και επειδή μέχρι πρότινος τις φορούσαν υπερβολικά χαλαρά.

Το γεγονός, βέβαια, ότι η Ισπανία έχει εισέλθει στην κρίση πολύ καιρό πριν την Ελλάδα και ότι τα ποσοστά ανεργίας της χώρας χτυπούν κόκκινο, αποτελεί ψιλά γράμματα για την εφημερίδα. Επίσης, απορίας άξιο είναι και με τι κριτήρια αξιολογεί ότι η πολιτική Παπανδρέου συνέβαλε στα οικονομικά της χώρας.

Είναι κρίμα, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Ισπανίας να ασκεί τέτοιου είδους προπαγάνδα, ειδικά τώρα, που βράζουμε στο ίδιο καζάνι.    

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget