Πολύωρες διακοπές ρεύματος από αύριο

Σκληραίνουν τη στάση τους οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ μετά την αποψινή άκαρπη συνάντηση που είχαν στο υπουργείο Οικονομικών με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, με αίτημα να μην προχωρήσει η μετοχοποίηση της επιχείρησης



Το κτίριο της ΔΕΗ στην περιοχή Ροσινιόλ κατέλαβαν το πρωί μέλη της ΓΕΝΟΠ και εργαζόμενοι

Ακαρπη απέβη η συνάντηση που είχαν το βράδυ οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μιλώντας με δημοσιογράφους, τα μέλη του προεδρείου της ΓΕΝΟΠ, που ζήτησαν τη συνάντηση αυτή, ανέφεραν ότι θα σκληρύνουν τη στάση τους.

Οπως είπαν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, εως τις 30 Ιουνίου θα συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις και μετά θα αγωνιστούν για να μην μετοχοποιηθεί η επιχείρηση.

Εάν συμβεί αυτό, επισήμαναν, θα διεκδικήσουν, προσφεύγοντας στα δικαστήρια, ποσό 11,9 δις. ευρώ που είναι περιουσία των εργαζομένων, όπως υποστήριξαν.

Ο κ.Βενιζέλος τους είπε από την πλευρά του ότι η μετοχοποίηση της ΔΕΗ έχει ενταχθεί στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και δεν μπορεί να μην υλοποιηθεί.

Ψς εκ τούτου, από αύριο Παρασκευή, αναμένεται να τεθούν εκτός λειτουργίας και άλλες μονάδες της επιχείρησης ενώ η ΔΕΗ προγραμματίζει να εκδόσει στις 7.30 το πρωί το πρόγραμμα διακοπών ρεύματος, που προβλέπεται να είναι περισσότερες.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget