Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Πινδάρου

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 28/03/2011 η ανάπλαση της οδού Πινδάρου.
Οι εργασίες θα γίνουν τμηματικά ώστε να μην υπάρξει σοβαρό πρόβλημα με την κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο.
Έτσι, αυτό το διάστημα εργασίες θα εκτελούνται μόνο στο τμήμα από το ?γαλμα του Επαμεινώνδα έως και την οδό Παναγιώτη Δράκου.Το έργο περιλαμβάνει την διαπλάτυνση – ανακατασκευή των πεζοδρομίων και την ανακατασκευή του οδοστρώματος από το αγαλμα του Επαμεινώνδα έως το Αρχαιολογικό Μουσείο.
Επιπλέον θα δημιουργηθούν παρτέρια για την φύτευση διαφόρων δέντρων και φυτών ενώ θα τοποθετηθούν νέα φωτιστικά σώματα.
Σημειώνουμε ότι η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Κατασκευή Ανάπλασης οδού Πινδάρου» υπογράφηκε μεταξύ του Δήμου και του αναδόχου στις 15/02/2011.
Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από ΣΑΤΑ και η ολική προθεσμία εκτέλεσης των εργασιών έχει οριστεί στους 6 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Ο Δήμος Θηβαίων ζητά την κατανόηση των πολιτών για την ταλαιπωρία που θα υποστούν εξαιτίας των εργασιών και τους καλεί να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις με τα Ι.Χ στο κέντρο.
Τα οχήματα μπορούν να κυκλοφορούν από τις οδούς Σπηλιωτοπούλου (προς Αγία Τριάδα-Περιφερειακό) και προς οδό Ετεοκλέους (προς το ΚΤΕΛ)
Πρόκειται  για ήπια ανάπλαση που αποβλέπει στην αισθητική αναβάθμιση του κέντρου της πόλης μας η οποία θα δώσεις νέα, σύγχρονη, ανθρώπινη εικόνα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget