«Εξαιρέσεις στο Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι» - Ερώτηση Μιχάλη Γιαννάκη

«Εξαιρούνται από το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι οι ηλικιωμένοι και τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες που δεν έχουν συγγενείς ανέργους ή εγγεγραμμένους στο ΟΑΕΔ» σύμφωνα με την Κοινή Απόφαση των Υπουργών Εργασίας και Εσωτερικών, όπως καταγγέλλει με ερώτησή του προς τους συναρμόδιους υπουργούς ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Γιαννάκης.
«Αυτοί που στερούνται της οικογενειακής θαλπωρής ή εγκαταλείφθηκαν, είναι αυτοί που έχουν περισσότερο την ανάγκη του Προγράμματος» σημειώνει στην ερώτηση του ο Μιχάλης Γιαννάκης ο οποίος καταγγέλλει για αναλγησία την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Σημειώνεται ότι σε αντίστοιχη ερώτηση του Μιχάλη Γιαννάκη τον Οκτώβρη του 2010 οι υπουργοί Υγείας, Εσωτερικών και Ανάπτυξης είχαν δηλώσει αναρμόδιοι να απαντήσουν για το υπόψη Πρόγραμμα, δείχνοντας το Υπουργείο Εργασίας. Ωστόσο, την σχετική απόφαση που εξαιρεί εκατοντάδες δικαιούχου του Προγράμματος συνυπογράφουν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης που μέχρι χθες δήλωναν αναρμόδιοι και αποδεικνύει την προχειρότητα και την αναποτελεσματικότητα που έχει δημιουργήσει το κυβερνητικό σχήμα του πρωθυπουργού.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget