Σύλλογος ‘’Αργώ’’ Αλυκής Βοιωτίας - καθαρισμός στις Παραλίες και τον πυθμένα στην θαλάσσια περιοχή της Αλυκής

 Σήμερα 2-4-2017 πραγματοποιήθηκε η συλλογή από της Παραλίες και την Λίμνη της Αλυκής από Οικιστές και πολλούς Φίλους, κοντά μας ήταν και ο Αντιδήμαρχος κ. Καμούτσης Αν., ο κ. Κεφαλάς Στ. ο κ. Γ. Σκαλής.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια της Ομάδας των Δυτών ''THALASSA'' που καθάρισαν μεγάλο μέρος του Λιμανιού και της παραλίας στην Αλυκή μας από πλήθος σκουπιδιών που συσσωρεύονται στον πυθμένα της. Ευχαριστούμε ειλικρινά την κ. Σοφία Σκαλή για την βοήθειά της και την παρουσία της σε όλους τους καθαρισμούς επίγειους και θαλάσσιους (και όχι μόνο) στην συνεννόηση με την Ομάδα των Δυτών ''THALASSA'' ώστε να γίνει αυτή η σπουδαία κίνηση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κεφαλά Στάθη Πρόεδρο Τ.Κ. Ξηρονομής για την παρουσία του σε όλους τους καθαρισμούς επίγειους και θαλάσσιους, αλλά και την προσωπική συμβολή του, στην χρηματική αποζημίωση των εργατών που μετέφεραν τα σκουπίδια που συνέλεξαν η Ομάδα των Δυτών ''THALASSA'' από την παραλία στους κάδους των σκουπιδιών του Δήμου Θηβαίων.      
        

καθαρισμός στις Παραλίες

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.