Επισκέψεις Πούλου σε Νοσοκομείο Λιβαδειάς και Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας

 Με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς Νίκο Τριανταφύλλου, συναντήθηκε η βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου.

Συζήτησαν για τα θέματα λειτουργίας του νοσοκομείου, τις ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό, στην αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού, στο θέμα της παράτασης των συμβάσεων και στην ελλιπή χρηματοδότηση του νοσοκομείου, που έχει ως αποτέλεσμα σοβαρές εκκρεμείς ληξιπρόθεσμες οφειλές.

 Επίσης η κ. Πούλου επισκέφτηκε και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας, όπου, αρχικά, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Ζαχαρία Καρακώστα και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας και στη

συνέχεια με το Διευθυντή της Διεύθυνσης Ηλία Μπακούμη, τον Υποδιευθυντή Γεώργιο Κακούρη, τον Διοικητή Ασφαλείας Λιβαδειάς Γεώργιο Νικολόπουλο καθώς και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς

Χριστόδουλο Μπαλτζή.

Συζητήθηκαν τα διαχρονικά προβλήματα υποστελέχωσης και ελλείψεων υποδομών.

Η κ. Πούλου δεσμεύτηκε να αναδείξει τα θέματα στη Βουλή και μαζί με τους άλλους δύο βουλευτές Βοιωτίας, να συναντηθούν άμεσα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ιωάννη Οικονόμου, για να του θέσουν συνολικά τα προβλήματα του νομού.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget