ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑIKH ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΛΟΥΜΑΚΟΣ

 Υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Θηβαίων με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήβας θα είναι ο Αντώνης Τουλουμάκος, Δικηγόρος, Δημοτικός Σύμβουλος Θήβας από το 2010.

 Ο συνδυασμός μας συσπειρώνει όσους τα προηγούμενα χρόνια συναντηθήκαμε σε διεκδικήσεις και κινητοποιήσεις για σημαντικά και κρίσιμα ζητήματα, χωρίς εξαρτήσεις από μικρά ή μεγαλύτερα επιχειρηματικά συμφέροντα, ενάντια στην πολιτική των κυβερνήσεων που μετατρέπει την καθημερινότητα σε έναν αγώνα επιβίωσης.

 Για ζητήματα όπως η αύξηση του λαϊκού εισοδήματος, η ελάφρυνση των δημοτών από τέλη και φόρους, η αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία, η προστασία και αναβάθμιση των δημόσιων χώρων, η απόλυτη προστασία της ανθρώπινης ζωής από τις φυσικές καταστροφές, για να γίνουν η ενέργεια και το νερό κοινωνικά αγαθά. Για να εκπονηθεί κι εφαρμοστεί ένας σχεδιασμός για το Δήμο μας με κριτήριο το συμφέρον των πολλών και την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι την κερδοφορία των λίγων σε βάρος των δημοτών.

 Μας τιμά ιδιαίτερα το ότι με τη Λαϊκή Συσπείρωση συνεργάζονται ως υποψήφιοι δεκάδες άνθρωποι με διαφορετική πολιτική προέλευση, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια να αλλάξει η κατάσταση και στο Δήμο, να συντελεστεί μία στροφή υπέρ των συμφερόντων των δημοτών. Η συμμετοχή τους διαμορφώνει μια νέα ελπιδοφόρα αγωνιστική συνεργασία.

 Μέσα από συνεχείς συναντήσεις με ανθρώπους που προβληματίζονται για το πώς μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση υπέρ των λαϊκών συμφερόντων, φαίνεται ότι διαμορφώνεται μία σημαντική δυναμική που μπορεί να αποτυπωθεί κι εκλογικά.

 Από την άλλη πλευρά, τα προεκλογικά παζάρια παραγόντων, οι μεταγραφές από τον ένα στον άλλο συνδυασμό με μοναδικό κριτήριο την ατομική προβολή ή και την οικονομική αποκατάσταση, είναι σε πλήρη αντίθεση με την καθημερινότητα που βιώνει η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων του Δήμου.

 Ήρθε η ώρα το μπλοκ των δυνάμεων που αδιαφορούν για τους πολλούς, αλλά κάνουν πάρα πολλά για τους λίγους, δηλαδή για τα επιχειρηματικά συμφέροντα, να ηττηθεί. Ήρθε η ώρα για μία μεγάλη νίκη των λαϊκών δυνάμεων στο Δήμο Θηβαίων. Σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε κάθε τίμιο άνθρωπο που προβληματίζεται να συστρατευθεί μαζί μας.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget