Θήβα : Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου για το Γενικό Νοσοκομείο Θήβας

 Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων στη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε την ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021, με τη διαδικασία της «τηλεδιάσκεψης» παρουσία της Βουλευτού Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτας Πούλου, του Βουλευτή Βοιωτίας του ΚΙΝΑΛ κ. Γεωργίου Μουλκιώτη, του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνου Μπακομήτρου, του αν. Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Γ.Ν. Λιβαδειάς – Γ.Ν.Θήβας κ. Κωνσταντίνου Χροναίου, της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας κ. Φιλ. Πρωτόπαππα, της εκπροσώπου της Συντονιστικής Επιτροπής για την Υγεία Θήβας κ. Παναγιώτας Λεμπέση και Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν. Θήβας, συζήτησε το ζήτημα που έχει προκύψει μετά από τη φημολογούμενη συγχώνευση- υποβάθμιση ή κατάργηση του Νοσοκομείου Θήβας.

 Αφού έλαβε υπόψη του την επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας καθώς και το ψήφισμα – επιστολή του της Συντονιστικής Επιτροπής Θήβας για την Υγεία καθώς και τις απόψεις των παρευρισκομένων, μετά από εκτεταμένη διαλογική συζήτηση, εξέδωσε ομόφωνα, το ακόλουθο ψήφισμα :

 Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων

 Τάσσεται ενάντια σε οποιαδήποτε σκέψη για συγχώνευση, κατάργηση ή υποβάθμιση του Νοσοκομείου Θήβας αλλά και των άλλων δομών υγείας της περιοχής.

Διεκδικεί και ζητά άμεσα την πλήρη στελέχωσή τους με μόνιμο προσωπικό, γιατί η υγεία δεν είναι κόστος είναι ΑΝΑΓΚΗ.

 Το παρόν ψήφισμα συνυπογράφεται ως ακολούθως :

 O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΑΡΕΜΗΣ                    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget