Γιώργος Μουλκιώτης : Ερώτηση στη Βουλή για τις εργατικές κατοικίες Θηβών

 Λύση ΤΩΡΑ στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τις αδιάθετες κατοικίες και την απόκτηση οριστικών παραχωρητηρίων δικαιούχων στους οικισμούς Θήβα ΙΙ και Θήβα ΙΙΙ

️ Με κοινοβουλευτική παρέμβαση – ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων  Κωστή Χατζηδάκη, ζητώ την άμεση επίλυση των προβλημάτων που αφορούν στις αδιάθετες κατοικίες και την απόκτηση οριστικών παραχωρητηρίων δικαιούχων στους οικισμούς Θήβα ΙΙ και Θήβα ΙΙΙ.

️ Στην ερώτηση επισημαίνεται ότι το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θήβας, με επιστολή προς τον ΟΑΕΔ, τονίζει ότι τον Νοέμβριο 2017 κληρώθηκαν στη Θήβα 9 αδιάθετες εργατικές κατοικίες (1 στον οικισμό Θήβα ΙΙ και 8 στον οικισμό Θήβα ΙΙΙ).  Ταυτόχρονα, ενημερώνει ότι στον οικισμό Θήβα ΙΙ σε κατοικίες όπου έχει γίνει οριστική παράδοση, πολλοί δικαιούχοι, ενώ έχουν εξοφλήσει εδώ και περίπου δύο χρόνια την κατοικία, δεν έχουν πάρει ακόμα την κυριότητα. Αντίστοιχα, στον οικισμό Θήβα ΙΙΙ, που αποτελείται από περίπου 370 κατοικίες, οι κατοικίες δεν έχουν παραδοθεί ακόμη οριστικά στους δικαιούχους (προσωρινά παραχωρητήρια) εδώ και 22 χρόνια.

️ Κατόπιν αυτών, ζητείται από τον αρμόδιο υπουργό να προβεί σε άμεσες ενέργειες ώστε οι 9 δικαιούχοι, να παραλάβουν τα παραχωρητήρια των κατοικιών που παραμένουν απαράδοτες, ενώ οι δικαιούχοι που περιμένουν χρόνια, να παραλάβουν επιτέλους τα οριστικά παραχωρητήρια των κατοικιών τους στις εργατικές κατοικίες των οικισμών Θήβα ΙΙ και Θήβα ΙΙΙ.

️ Τέλος, ερωτάται εάν υπάρχουν και άλλες αδιάθετες κατοικίες στον νομό Βοιωτίας και αν ναι, ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της απόφασης περί δωρεάν παραχώρησής τους.

εργατικές κατοικίες Θηβών

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget