το κερασάκι της όλης ιστορίας περί κοπής επικίνδυνων δένδρων - Από εκπομπή στην ΕΡΤ

 Από εκπομπή στην ΕΡΤ,για το μεγάλο πρόβλημα,της μη ηλεκτροδότησης πολλών σπιτιών,λόγω του χιονιά,τρεις μέρες τώρα.ειπώθηκαν τα εξής σοβαρά.

Για να κοπεί ένα κλαδί,μέσα στην πόλη,κάνει αίτημα ο πολίτης στον δήμο και ο πολίτης μετά στον ΔΕΔΔΗΕ,για το κόψει.

Αν είναι σε δασώδη περιοχή,που κλαδιά ακουμπάνε ή είναι ανάμεσα ή πάνω από τα δέντρα,κάνει αίτημα ο Δήμος να κοπούν και ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει μετά αίτημα στο Δασαρχείο,για να πάρει την άδεια να τα κόψει.

Επίσης ο ΔΕΔΔΗΕ ανέφερε στην δημοσιογράφο,με επιστολή του,ό,τι κόβει κλαδιά,σε δάση,που εμποδίζουν τα καλώδια,δύο φορές τον χρόνο,από μόνο του.Η επόμενη φορά,που είναι να τα κόψει,θα ήταν την άνοιξη.

Αναφέρθηκαν επίσης,τα εξής σοβαρά,που δείχνουν και πως έχουν δημιουργηθεί τα προβλήματα,στην ηλεκτροδότηση των νοικοκυριών. 

Όσον αφορά τα καλώδια μέσα στις πόλεις,μπορεί να πάρει την πρωτοβουλία ο κάθε Δήμος και να τα κάνει υπόγεια.Έχει γίνει στο Δήμο Αθηναίων και σε ένα από τους Δήμους Καρδίτσας ή Τρικάλων,δεν θυμάμαι ακριβώς,για πια πόλη ειπώθηκε,από τις δύο,ακριβώς,ότι το έχουν κάνει.Ξέρω επίσης,ότι έχει γίνει και στην Οία,στην Σαντορίνη.

Πάμε τώρα για την συντήρηση του δικτύου και το προσωπικό που χρειάζεται.

Η δημοσιογράφος ανέφερε,ό,τι τα κονδύλια έχουν μειωθεί κατά 50%,σε σχέση με τα χρήματα που δίνονταν προ κρίσης.Ναι καλά ακούσατε,50% λιγότερα χρήματα,για την συντήρηση του δικτύου.

Όσον αφορά τους εναερίτες που χρειάζεται,για να επιδιορθώνουν τις βλάβες που δημιουργούνται ετησίων,θα έπρεπε να έχουν προσληφθεί άλλα χίλια άτομα ακόμα,σε σχέση με αυτούς που υπάρχουν.

Πάμε τώρα και στο κερασάκι της όλης ιστορίας,που ανέφερε η δημοσιογράφος.Δεν γίνονται προσλήψεις,ανέφερε,για να είναι ΄΄ελαφρείς΄΄ ο ΔΕΔΔΗΕ σε προσωπικό,γιατί σε λίγους μήνες, πωλείται το 48%,στους ιδιώτες,που δεν θέλουν να υπάρχου πολλοί εργαζόμενοι,για να μην πληρώνουν μισθούς και ασφάλιση,ασχέτως αν υπάρχουν ανάγκες και χρειάζονται.Καταλάβατε πως θα λειτουργούν οι ιδιώτες,όταν θα πάρουν την ραχοκοκαλιά της χώρας και το αίμα της.Τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού και τα δίκτυα,που φέρνουν το ρεύμα,στα σπίτια μας.Δηλαδή θα ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα.

Το καταλάβαμε,γιατί έχουν περάσει τρεις μέρες και δεν έχει συνδεθεί το ηλεκτρικό,σε πολύ κόσμο ακόμα.Και που,στην Αθήνα.Φαντάσου τι θα γίνεται στην περιφέρεια,όπως γίνεται στην Εύβοια,που πέθαναν και δύο ηλικιωμένοι,από τη έλλειψη του ηλεκτρικού.

περί κοπής επικίνδυνων δένδρων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget