Εμπορικός Σύλλογος Θήβας : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημερώνουν ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου απόψε 5/2/2021  ο Δήμος  Θηβαίων  παραμένει  στην « ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ» και  ισχύουν τα παρακάτω:

Η λειτουργία των καταστημάτων συνεχίζει με τη μέθοδο click away……

Το ωράριο λειτουργίας εκτείνεται προαιρετικά από 7:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ. για όλες τις επιχειρήσεις….. 

 Τα καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία) λειτουργούν στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου, τηρώντας τις  αντίστοιχες προϋποθέσεις…..

Σας εφιστούμε τεράστια προσοχή, τηρούμε όλα τα μέτρα για να καταφέρουμε να βγούμε από την κόκκινη ζώνη ,  τα πρόστιμα παραμένουν σημαντικά.

Παραμένει η υποχρεωτική  η χρήση μάσκας παντού, σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων και των χώρων εργασίας. 

Η γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας διατηρείται με εξαίρεση μόνο τους ρητά προβλεπόμενους τρόπους.  Επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός περιφερειακής ενότητας για λόγους εργασίας και με τις αναγκαίες βεβαιώσεις

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα.  Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία.τηλ Συλλόγου:2262027081

Εμπορικός Σύλλογος Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget