Επιμελητήριο Βοιωτίας : ικανοποίηση για την επαναλειτουργία των καταστημάτων

 Το Επιμελητήριο Βοιωτίας εκφράζει την ικανοποίηση του επιχειρηματικού κόσμου για την επαναλειτουργία των καταστημάτων.

 Η επαναλειτουργία του μεγαλύτερου μέρους του λιανεμπορίου, αναπτερώνει τις ελπίδες, που είχαν απομείνει για τη σωτηρία της αγοράς και των επιχειρήσεων,  μεγάλος αριθμός των οποίων βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσμενή οικονομική κατάσταση, λόγω του απαγορευτικού (lock down), που είχε επιβληθεί.

 Ο επιχειρηματικός κόσμος είναι έτοιμος να συμβάλει στην ομαλή λειτουργία της αγοράς, σεβόμενος πλήρως τα μέτρα προστασίας, που έχουν ανακοινωθεί, προκειμένου να μην υπάρξει νέα έξαρση της πανδημίας  και να παραμείνουν στο εξής ανοιχτά τα καταστήματα.

 Βέβαια, η επιχειρηματική κοινότητα της Βοιωτίας θα ήθελε και τα καταστήματα της Βοιωτίας να μπορούσαν να λειτουργήσουν, όπως και οι συνάδελφοι τους στην υπόλοιπη χώρα.

 Ελπίζουμε, ότι σύντομα θα εξέλθουμε από το καθεστώς «σκληρού» lock down και θα μας δοθεί και αυτή η δυνατότητα.

 Επίσης, προσδοκούμε σύντομα να υπάρξει και επαναλειτουργία της εστίασης, που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλο κλάδο της ελληνικής οικονομίας, και είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση, για την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία των καταστημάτων του κλάδου.

 Παράλληλα, βέβαια, θα πρέπει να συνεχιστεί η στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων που έχουν πληγεί  και να διευρυνθούν τόσο τα ευρωπαϊκά όσο και τα εθνικά μέτρα που θα αποτρέψουν «λουκέτα» και θα διατηρήσουν την κοινωνική συνοχή.

 Με τιμή

 Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

 Παναγιώτης Αγνιάδης

Επιμελητήριο Βοιωτίας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget