Μήνυμα συμπαράστασης από την Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Ν. Βοιωτίας

 Μήνυμα συμπαράστασης από την Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Ν. Βοιωτίας απέναντι σε κάθε μορφή έμφυλης βίας, εκμετάλλευσης και περιφρόνησης της γυναικείας προσωπικότητας.

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Ν.Βοιωτίας εκφράζει τον θαυμασμό της και την αμέριστη συμπαράστασή της στη Σοφία Μπεκατώρου που πήρε τη δύναμη και έσπασε τη σιωπή της.

 Η Σοφία άνοιξε τον δρόμο για να ανοίξουν και άλλα στόματα και να καταγγείλουν παρόμοιες πράξεις που απορρέουν από τη βαθειά ριζωμένη αντίληψη της ανωτερότητας του ανδρικού φύλου.

 Η βία είναι πράξη που δέχονται οι γυναίκες λόγω του φύλου τους και έχει ως αποτέλεσμα τη σωματική, σεξουαλική, ψυχολογική βλάβη και πόνο για τις γυναίκες.

 Η Ομοσπονδία στέκεται απέναντι σε κάθε μορφή έμφυλης βίας, εκμετάλλευσης και περιφρόνησης της γυναικείας προσωπικότητας.

Είμαστε με τη Σοφία και με κάθε Σοφία που βρίσκει το θάρρος να σπάσει τα δεσμά του φόβου και της περιφρόνησης για να μιλήσει. 

 Σπάστε τη σιωπή! Έτσι θα σπάσει το απόστημα!

Δεν είστε οι μόνες! Δυστυχώς! Όμως δεν είστε μόνες!

 Όλες μαζί θα βοηθήσουμε για την εξάλειψή της, την ανάκτηση της αυτοεκτίμησης και της αξιοπρέπειας μας. Είμαστε όλες μαζί!

 

Μήνυμα συμπαράστασης

Ετικέτες
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget