“Ενόχληση” Χαρδαλιά για τις αντιδράσεις αυτοδιοικητικών της Βοιωτία

 Σήκωσε το γάντι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και στην ενημέρωση της Παρασκευής για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, όπου ανακοίνωσε και την παράταση του καθολικού lockdown στη Βοιωτία, έως τις 25 Ιανουαρίου, δεν έκρυψε την ενόχληση του και απάντησε, εμμέσως πλην σαφώς, στις αντιδράσεις που εξέφρασε ο δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας, για την επιβολή των αυστηρότερων μέτρων στο Δήμο.

 “Διαβάζω” είπε ” αιτιάσεις κάποιων αυτοδιοικητικών που προσπαθούν να εξηγήσουν τις αποφάσεις μας με μόνο δεδομένο τον αριθμό των κρουσμάτων και όχι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά” και συνέχισε αναφερόμενος στο “Δήμο Λιβαδέων”, όπως τον αποκάλεσε δύο φορές, λέγοντας ότι καθοριστικό λόγο στην απόφαση της Γ.Γ.Π.Π έπαιξε το υψηλό ποσοστό των μετακινήσεων μεταξύ Λιβαδειάς-Θήβας και αντιστρόφως, που έφθανε στο 64%.

 Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη, σε δηλώσεις του ο δήμαρχος χαρακτήρισε βιαστική την απόφαση για αυστηρότερα μέτρα στο Δήμο Λεβαδέων λόγω του μικρού αριθμού ενεργών κρουσμάτων που ανέρχονταν σε 22. Είχε υποστηρίξει ότι τα επιδημιολογικά στοιχεία στο Δήμο δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογούν την καθολική καραντίνα σημειώνοντας ότι εάν η κατάσταση ήταν τόσο σοβαρή θα έπρεπε ο Νίκος Χαρδαλιάς να είχε βρεθεί στη Λιβαδειά όπως είχε κάνει και σε άλλες περιοχές.

 Ο κ. Ταγκαλέγκας είχε μιλήσει επίσης για απαξίωση των δημάρχων επειδή δεν είχε ζητηθεί η άποψη τους και είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι ενημερώθηκε αφού είχε ληφθεί η σχετική απόφαση.

 Η συνέχεια προβλέπεται ενδιαφέρουσα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος δεν θα αφήσει  αναπάντητες τις αιχμές του Ν. Χαρδαλιά.

“Ενόχληση” Χαρδαλιά

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget