Δήμος Θηβαίων : ενημέρωση σχετικά με τον κορονοϊό (COVID-19) και τα μέτρα στους οικισμούς Μουρίκι, Πλατανάκι, Ύπατο, Λουτουφί

 Μετά από τις συντονισμένες ενέργειες και οδηγίες από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Θηβαίων και με τη συνδρομή του ΕΟΔΥ, ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιδημιολογικής σάρωσης πεδίων.

 Τα αποτελέσματα από τα Rapid Test είναι όλα αρνητικά και αναμένονται τα αποτελέσματα των μοριακών Test που πραγματοποιήθηκαν όπου ενδείκνυτο.

 Παραμένει σε ισχύ η ισχυρή σύσταση προς τους κατοίκους των οικισμών Μουρικίου, Πλατανακίου, Υπάτου και Λουτουφίου Δήμου Θηβαίων για παραμονή εντός των οικιών τους και αποφυγή κάθε περιττής μετακίνησης καθώς και η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους εσωτερικούς και εξωτερικούς.

 Αίρεται η σύσταση μη προσέλευσης των μαθητών στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης καθώς και η σύσταση για μη μετακίνηση των εργαζομένων, ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, από τους οικισμούς αυτούς προς την εργασία τους, τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας από τον covid-19 (χρήση μάσκας, αποστάσεις, υγιεινή χεριών).

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι προσέρχονται κανονικά στην εργασία τους χωρίς έγγραφη ιατρική βεβαίωση.

 Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά

 Ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου

 Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας Αρμόδιος για τη Διαχείριση του Covid-19

Ανδρέας Τοούλιας

Μουρίκι, Πλατανάκι, Ύπατο, Λουτουφί

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget