Ηλίας Τραμπάκουλος : ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ή θάνατος

 
    Οδός Ελευθερίας: ένα όμορφο πλακωστρωμένο δρομάκι. Πάροδος της οδού Αυλίδος στο ύψος του 9ου Δημοτικού Θήβας.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι … «Τα όμορφα δρομάκια όμορφα καταστρέφονται» παραφράζοντας την καταπληκτική σέρβικη ταινία   αλλά η περίσταση δεν σηκώνει φιλοσοφίες  και αναβολές.

     Στην αρχή της Ελευθερίας, λοιπόν, υπάρχει ένα τοιχίο που εδώ και καιρό καταρρέει. Μπήκαν κάποιες κορδέλες για να δηλώσουν την επικινδυνότητα της κατάστασης αλλά κι αυτές ξεθώριασαν με τον καιρό. Το έδαφος είναι σαθρό και είναι θέμα χρόνου να υποχωρήσει και να κάνει ζημιές και να πολλαπλασιάσει το κόστος επισκευής και συντήρησης.

    Θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει άμεση παρέμβαση και να δοθεί προτεραιότητα. Σε άλλες περιοχές έγιναν παρόμοιες παρεμβάσεις χωρίς να υπάρχει ανάλογος κίνδυνος λειτουργώντας μάλιστα στα όρια της νομιμότητας.

    Μπορεί ο διπρόσωπος «Ιανός»  να μας έκανε αυτή τη φορά τη χάρη και να μας έδειξε το καλό του πρόσωπο και να μην επισκέφτηκε την περιοχή μας αλλά θα έρθουν βροχές και καταιγίδες και θα υποχωρήσει δρόμος και τοιχίο. Και τότε δε θα φταίει  ούτε ο κακός μας ο καιρός ούτε τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Ο φταίχτης θα έχει ονοματεπώνυμο




Οδός Ελευθερίας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget