Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη των αποθηκών του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Δύο αδέρφια διέρρηξαν την αποθήκη του δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων και έκλεψαν διάφορα ηλεκτρικά και άλλα εργαλεία, καθώς και ποσότητα χάλκινων καλωδίων.
 Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ταυτοποίησαν τους δράστες που είναι Ρομά.
 Μετά από επιχείρηση που έκαναν σε οικισμό Ρομά στην Αλίαρτο με τη συνδρομή αστυνομικών και άλλων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, εντοπίστηκε μέρος των κλοπιμαίων.
 Τα κλοπιμαία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του δήμου, ενώ κατασχέθηκε επιπλέον ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών, ως μέσο τέλεσης της κλοπής.
Ευχαριστήριο του Δημάρχου στην Αστυνομία.
 Ευχαριστώ Θερμά τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, Ταξίαρχο κο Τρικαλίτη Νικόλαο, τους αξιωματικούς και τους άνδρες της ασφάλειας Λιβαδειάς, τον Διοικητή του Α.Τ. Αλιάρτου και τους άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. για την επιχείρηση που οργάνωσαν και εκτέλεσαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε καταυλισμό Ρομά της Αλιάρτου. Με υποδειγματικό τρόπο αξιοποιήθηκαν πληροφορίες και διεξήχθησαν οι έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες της διάρρηξης των αποθηκών του Δήμου, που διαπιστώθηκε το πρωί του Σαββάτου 8 Αυγούστου, και να ανευρεθεί μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία ήδη παραδόθηκαν στο Δήμο, ενώ αναζητούνται τα υπόλοιπα.



διάρρηξη των αποθηκών του Δήμου Αλιάρτου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget