Κίνηση Πολιτών Θίσβης : ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΠΑΛΙ Η ΘΙΣΒΗ !!

Πολίτες τρίτης κατηγορίας νοιώθουμε ότι είμαστε οι κάτοικοι του χωριού μας, με την αντιμετώπιση από το Δήμο Θηβαίων και τη ΔΕΥΑΘ στο ζήτημα της ύδρευσης.
 Από το πρωί σήμερα Τετάρτη (15/7/2020) και για 15 τουλάχιστον ώρες, το μεγαλύτερο μέρος της Θίσβης βρίσκεται πάλι χωρίς νερό και κανένας δεν μπήκε στον κόπο να μας ειδοποιήσει για το είδος και το μέγεθος του προβλήματος. Οι πολίτες της Θίσβης υπομένουν τριτοκοσμικές συνθήκες, χωρίς να μπορούν να καλύψουν τις στοιχειώδεις καθημερινές ανάγκες τους, όπως την καθημερινή τους υγιεινή, το μαγείρεμα και μια σειρά άλλων βασικών βιοτικών προϋποθέσεων.
 Οι υπεύθυνοι του Δήμου, το έχουν παράδοση κάθε καλοκαίρι να αφήνουνε τον κόσμο χωρίς νερό με τις συνεχείς διακοπές, στην περιοχή.
 Όποιοι κι αν ήταν οι λόγοι της σημερινής διακοπής η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και δεν μπορεί κανείς να παίζει με την τύχη του χωριού μας.
 Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι της ΔΕΥΑΘ, να σταματήσουν τις μεγαλοστομίες και τα ευχολόγια και να δώσουν το συντομότερο δυνατόν οριστική λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα!

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΙΣΒΗΣ

Κίνηση Πολιτών Θίσβης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget