Μεγάλο φιάσκο η δήθεν «δεύτερη ευκαιρία» για τους δανειολήπτες με τον νέο πτωχευτικό νόμο

Μεγάλο φιάσκο θα αποδειχθεί η δήθεν «δεύτερη ευκαιρία» για τους δανειολήπτες με τον νέο πτωχευτικό νόμο που θα δίνει το δικαίωμα σε περίπτωση που κάποιος κηρυχθεί σε πτώχευση ή σε περίπτωση που επισπεύδεται αναγκαστική εκτέλεση από ενυπόθηκο ή προσημειούχο πιστωτή και εφόσον κατά τον χρόνο κήρυξης της πτώχευσης, ή μέχρι τη διενέργεια του πλειστηριασμού σε περίπτωση αναγκαστικής εκτέλεσης, το έχει δηλώσει και έχει λάβει σχετική βεβαίωση, να μεταβιβάσει «οικιοθελώς» την κύρια κατοικία του στον δημόσιο φορέα απόκτησης και επαναμίσθωσης και να τη μισθώσει από αυτόν.
 Δεν μας είπαν βέβαια ότι με αυτόν τον τρόπο η κατοικία του κάθε έλληνα πολίτη γίνεται περιουσιακό στοιχείο του δημοσίου και αυτομάτως πηγαίνει στο υπερταμείο με έδρα το Λουξεμβούργο, όπως προκύπτει από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με Αρ. Φύλλου 3234 και ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου 2014, και συμφώνησαν δύο υπουργοί της κυβέρνησης τότε, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας και ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κ. Χατζηδάκης.
 Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι η χώρα έχει ένα πρωθυπουργό που αντί να σκύψει πάνω από τα προβλήματα του λαού και να δώσει λύσεις, επιλέγει να υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων, μιλώντας για «αέρα αισιοδοξίας» στην οικονομία…
 Γι΄ αυτό είναι υποχρέωση όλων των Ελλήνων, ανεξάρτητα κομματικής ή ιδεολογικής τοποθέτησης, να εμποδίσουμε τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του να προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Υποχρέωση όλων η μαζική αντίδραση και η ανατροπή αυτών των σχεδίων.

δανειολήπτες

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget