Βοιωτία : 4 τα κρούσματα κορονοϊού - Έκλεισε η μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Λιβαδειάς

Στο χωριό της Δαύλειας, στη Λιβαδειά, εστιάζεται τις τελευταίες ώρες η προσοχή των υγειονομικών αρχών της Περιφέρειας Στερεάς και του ΕΟΔΥ μετά τον εντοπισμό τεσσάρων κρουσμάτων κορονοϊου, σε μέλη της ίδιας οικογένειας.
 Αρχικά 46χρονη βρέθηκε θετική, όταν εξετάστηκε στο πλαίσιο προγραμματισμένου χειρουργείου στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς. Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο, καθώς πάσχει από υποκείμενο νόσημα.
 Το γεγονός όμως ότι η κόρη της, το μωρό που γέννησε και ο σύντροφος της, Πακιστανικής καταγωγής, βρέθηκαν επίσης θετικοί στον κορονοϊό, έχει κινητοποιήσει όλο τον μηχανισμό της πολιτικής προστασίας.
 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , η κόρη της 46χρόνης, δεν βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, στο πρώτο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, όταν πήγε να γεννήσει στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς από την Αθήνα, όπου διέμενε. Λίγες ημέρες μετά τον τοκετό, σε νέο τεστ όμως βρέθηκε τόσο η ίδια θετική όσο και το νεογέννητο.
 Μητέρα και βρέφος μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.
Η μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, έκλεισε μέχρι 6 Αυγούστου. Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Ο σύντροφος της νεαρής μητέρας, βρίσκεται επίσης σε κατ’ οίκον περιορισμό στον σπίτι του στην Αθήνα.
 Ανάστατη είναι, την ίδια ώρα η τοπική κοινωνία της Δαύλειας , εκεί όπου διαμένει η 46χρονη.
 Ο Δήμαρχος Λιβαδειάς, Γιάννης Ταγκαλέγκας, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Θανάσης Καρακάντζας πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης, επίσκεψη στην περιοχή.
 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 6 άτομα, που αποτέλεσαν επαφές της 46χρονης, στο χωριό και η οικογένεια του πατέρα της 20χρονης,  έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.
 Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιάννη Ταγκαλεγκα, ήδη εχει ξεκινήσει η απολύμανση του χωριού.


Βοιωτία : τα κρούσματα κορονοϊού

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget