Θήβα : Υπό έλεγχο η φωτιά στη Δομβραίνα μεσα σε χαράδρα (video)

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στην περιοχή Πέντε Πηγάδια της Κοινότητας Δομβραίνας Δήμου Θηβαίων, ψηλά στον Ελικώνα.
Η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση και αποτελεσματική.

 Στο σημείο έσπευσαν περίπου 8 πυροσβεστικά οχήματα με 30 πυροσβέστες, 1 καναντέρ και 1 ελικόπτερο erickson, που πραγματοποιούσαν συνεχώς ρίψεις νερού, καθώς η περιοχή είναι δύσβατη και 2 πεζοπόρα τμήματα της 7ης ΕΜΑΚ. Άμεσα, επίσης, ενεργοποιήθηκε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Θηβαίων με μία μεγάλη υδροφόρα και 1 σκαπτικό μηχάνημα καθώς και η Πολιτική Προστασία Π. Ε. Βοιωτίας Στ. Ελλάδας με 2 καταβρεχτήρες και 3 unimog, τα οποία ωστόσο δεν χρειάστηκε να επιχειρήσουν.
 Την επιχείρηση της ΠΥ παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου, ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Θίσβης Αναστάσιος Καμούτσης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δομβραίνας Κώστας Μπούγιας, ο Αντιπρόεδρος Μπάμπης Αγγελίνας, το μέλος του συμβουλίου Γιώργος Κορογιάννος και ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου.
 Η φωτιά που έκαιγε χαμηλή βλάστηση, παρά τους ανέμους που έπνεαν στην περιοχή, περιορίστηκε και δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενο δάσος.

φωτιά στη Δομβραίνα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget