Κίνηση Πολιτών Θίσβης - ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΙΣΒΗΣ ;

Είναι θλιβερό αλλά η αλήθεια είναι ότι παντού στη χώρα μας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποδείξουμε πόσο απολίτιστοι, αγενείς, διεφθαρμένοι και αμαθείς είμαστε. Και τα καταφέρνουμε καλά…
 Στην Θίσβη, ένας από τις σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής μας, είναι το Νεόκαστρο. Οι εικόνες που βλέπετε παρακάτω είναι από τον χώρο αυτό. Γεμάτος με μπάζα και εγκαταλειμένος στην τύχη του τα τελευταία χρόνια.
 Το χώρο αυτό διάλεξε ο σημερινός κοινοτάρχης της Θίσβης, αυτόκλητος προστάτης του φυσικού περιβάλλοντος, να εναποθέσει τα μπάζα (πριν από 8 μήνες) από την γκρεμισμένη μάντρα του Προφήτη Ηλία, με την πρόφαση ότι θα χρησιμοποιηθούν μετά για την επένδυση της μάντρας με πέτρα.
 Πιστεύουμε ότι οι αρχαιολογικοί χώροι δεν προσφέρονται για εναπόθεση μπαζων, έστω και προσωρινή, κύριε πρόεδρε. Τα μπάζα (πολλά από αυτά αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν ξανά όπως δείχνουν οι φωτογραφίες) θα πρέπει να απομακρυνθούν ΑΜΕΣΑ από τον αρχαιολογικό χώρο διότι οι εικόνες αυτές προσβάλλουν ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Θίσβης.


ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΙΣΒΗΣ

Κίνηση Πολιτών Θίσβης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget