δράσεις του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας

Στα πλαίσια των δράσεων του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας, την εβδομάδα 6-12 Ιουνίου, προχωρήσαμε στις εξής δράσεις:
 📌To Σάββατο 6/6 μέλη του Συμβουλίου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΘ,κ. Κώστα Βόλη,όπου σε έναν εποικοδομητικό διάλογο μας παρουσίασε την τρέχουσα κατάσταση της δημοτικής επιχείρησης και από πλευράς μας παραθέσαμε προβλήματα που έχουμε εντοπίσει σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της ΔΕΥΑΘ και χρίζουν επίλυσης. Λάβαμε την διαβεβαίωσή του ότι ως Πρόεδρος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια.
 📌Συμμετείχαμε στις δράσεις των υπηρεσιών και συνεργείων του Δήμου Θηβαίων στον Συνοικισμό και στο Πυρί,στα πλαίσια βελτίωσης της εικόνας της κάθε γειτονιάς που αφορά στην καθαριότητα, στον καλλωπισμό και στην λειτουργική κατάσταση αλλά και στις εργασίες πλησίον της συνοικίας των Δικαστηρίων με την περιποίηση του κόμβου κ.α.
 📌Ζητήσαμε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και έλαβε χώρα το σφράγισμα εγκαταλελειμμένων κατοικιών στον Προσφυγικό Συνοικισμό,καθώς είχαν εξελιχθεί σε επικίνδυνα σημεία για όλη την γειτονιά ενώ πρόθεση μας είναι να βρισκόμαστε σε σταθερή επικοινωνία με ιδιοκτήτες και την Δημοτική Αρχή για περαιτέρω κινήσεις,όπου κρίνεται σκόπιμο.


 📌Την Τρίτη 9/6 μέλη μας συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ανθηδώνας,κ. Ιωάννη Τσούρτο, και είχαν μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και ιδεών επί πολιτιστικών και κοινών θεμάτων που απασχολούν και τις δύο κοινότητες.
 📌Την Τετάρτη 10/6 στο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας συνεδριάσαμε και εισηγηθήκαμε:

⃣   Την αύξηση του προσωπικού καθαριότητας στις σχολικές μονάδες της πόλης μας στα πλαίσια των οδηγιών του ΕΟΔΔΥ και της τρέχουσας υγειονομικής κατάστασης λόγω του COVID19,

2⃣   Την αδρανοποίηση μέρους των υπόγειων κάδων και αντικατάσταση τους με πράσινους στο πλαίσιο της σταδιακής εφαρμογής του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων του Δήμου Θηβαίων,

3⃣   Την επικαιροποίηση χωροθέτησης του νέου χώρου,όπου θα διεξαχθεί η εμποροπανήγυρη.

Δημοτικής Κοινότητας Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget