Γιώργος Μουλκιώτης : Ο Κυβερνητικός εμπαιγμός για τους αγρότες συνεχίζεται - Εξαγγέλλει αόριστα μέτρα

Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Μουλκιώτης, σε συνέχεια δηλώσεων του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
 Η Βοιωτία και η Στερεά Ελλάδα, έχουν καταλάβει και διαπιστώνουν καθημερινά, την ανυπαρξία πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τους αγρότες. Συνεχίζεται επίμονα η πορεία του επιτελικού κράτους, στην πορεία του «βλέποντας και κάνοντας».
 Επί δύο μήνες, η Κυβέρνηση αδιαφορεί πλήρως για τον αγροτικό κόσμο. Κλείνει τα μάτια στα τεράστια προβλήματα που δημιούργησε η κρίση.
 Τώρα, με μεγάλη καθυστέρηση και αφού ο «κόμπος έφτασε στο χτένι», ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχώρησε σε ένα επικοινωνιακό show, τάζοντας δήθεν 5.000 ευρώ ανά πληττόμενο αγρότη, ως στήριξη.
 Εξαγγελίες αόριστες και ανεπεξέργαστες, που ο ίδιος τόνισε ότι θα «γίνουν συγκεκριμένες» μετά από 2 μήνες!!
 Ο κ. Υπουργός γνωρίζει πολύ καλά όμως, ότι τα 41 εκατ. ευρώ από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης που διαθέτει, δεν φθάνουν για περισσότερους από 10-12.000 αγρότες (με βάση τα όσα είπε για ενίσχυση των 5.000 ευρώ).
 Δηλαδή, με δεδομένο ότι οι αγρότες που δήλωσαν στον ΟΣΔΕ είναι 650.000, η Κυβέρνηση προτίθεται στο μέλλον να καλύψει το 2% περίπου από αυτούς.
 Ο απόλυτος εμπαιγμός ενός Υπουργείου που, επί 10 μήνες, όχι δεν ανταποκρίθηκε, ούτε καν ακούμπησε τα προβλήματα του αγροτικού χώρου. Γι αυτό, θα πάρει βέβαια την κατάλληλη απάντηση από τους ίδιους τους αγρότες.
 Αφού στην Κυβέρνηση δεν γνωρίζουν και δεν μπορούν, ας διαβάσουν προσεκτικά και ας υλοποιήσουν τις τεκμηριωμένες Προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής.
 Το οφείλουν από στοιχειώδη σεβασμό, στους ανθρώπους που μοχθούν για την πρωτογενή παραγωγή μας.

Γιώργος Μουλκιώτης,

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget