Δήμος Τανάγρας : Ακραία καιρικά φαινόμενα - Πληροφορίες για αποφυγή ή επιλογή δρόμων για την ασφαλή μετακίνηση

 Ο Δήμος Τανάγρας πληροφορεί τους δημότες του και τους εργαζόμενους στη περιοχή του, ότι μετά την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων, που εκδηλώθηκαν από χθες Σάββατο 4/4/2020 επηρέασαν και το Δήμο μας, δημιουργώντας προβλήματα σε δρόμους.
 Γι αυτό εφιστούμε την προσοχή στους δημότες μας και τους οδηγούς που κινούνται ή πρόκειται να κινηθούν.
 1) Στον δεξιό παράπλευρο δρόμο της εθνικής οδού από Αθήνα προς Λαμία, ότι πριν τα παλιά διόδια έχει καλυφθεί το οδόστρωμα με νερά ύψους ενός (1) μέτρου και ήδη έχει εγκλωβισθεί αυτοκίνητο.
 2) Για την κίνηση τους στο παράπλευρο οδικό δίκτυο, να επιλέξουν τον αριστερό παράπλευρο της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.
 3)  Από την τροχαία κι από το Δήμο Τανάγρας έχουν τοποθετηθεί κινητά σημεία σήμανσης στην διασταύρωση από Σχηματάρι  προς Δήλεσι (μπροστά από την RAVENNA), καθώς και στην διασταύρωση  από Οινόη προς Δήλεσι (μπροστά από εταιρεία SAKOS).
 4)  Στον δρόμο παράλληλα με τον Ασωπό ποταμό από Οινόφυτα προς Άγιο Θωμά ότι:
 Μεταξύ της εταιρείας “ΓΛΑΡΟΣ” στο ύψος της γέφυρας του Ασωπού ποταμού και της εταιρείας των αποθηκών ¨ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ¨, (πλησίον της εταιρείας ΜΕΤΡΟ), λόγω υπερχείλισης του Ασωπού, έχει καλυφθεί το οδόστρωμα με νερά σε ύψος περίπου ενάμισι (1.5) μέτρο. Στα σημεία εκατέρωθεν του πλημμυρισμένου οδοστρώματος, έχει απαγορευθεί ή κίνηση και έχουν τοποθετηθεί από την τροχαία κινητά σημεία σήμανσης.
 Εφιστάται η προσοχή των οδηγών να μην χρησιμοποιήσουν τον εν λόγω δρόμο στις μετακινήσεις τους  και να κινηθούν μέσω άλλων δρόμων.


  

Δήμος Τανάγρας : Ακραία καιρικά φαινόμενα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget