Ανάρτηση – καταπέλτης : «Υπουργέ είμαστε σκουπιδιάρηδες και δεν ντρεπόμαστε για την εργασία μας! Γιατί μας αγνοήσατε;»

Απάντηση στον Σκυλακάκη και τον κάθε Θεοχάρη που βρέθηκαν μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες σε υπουργικούς θώκους, δίνει επωνύμως με ανάρτηση του, ο κ. Νίκος Γεωργίου, υπερήφανος σκουπιδιάρης στο επάγγελμα.Εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Παιανίας από το 2008.
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ
 Το επάγγελμά μας είναι σκουπιδιάρηδες και δεν ντρεπόμαστε για την εργασία μας. Είμαστε αυτοί που καθαρίζουμε τους κάδους από τα νοσοκομεία ,τα σχολεία όλες τις γειτονιές του κάθε Δήμου με αποτέλεσμα να ρισκάρουμε επί καθημερινής βάσης της ζωές μας για ένα μεροκάματο.
 Ο μισθός μας είναι στα 700 ευρώ, ύστερα από διάφορες μειώσεις που προηγήθηκαν αρχές της κρίσεως με περικοπή μισθών, κόψιμο τελείως των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα. Το βαρέο και ανθυγιεινό να κρέμεται πάνω σε μία κλωστή.
 Είμαστε συνεχώς εκτεθειμένοι με διάφορες αρρώστιες Η1Ν1 κ.α και εμείς είμαστε ακόμα στην πρώτη την γραμμή. Να ακούμε τα καθημερινά βρισίδια επειδή σταθμευουμε σε κάθε καδο για να τους αδειάσουμε.
 Παρόλο αυτές τις δυσκολίες με κόπο και ιδρώτα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, είτε με βροχή, κρύο καύσωνα και έρχεται τώρα ό κορωνοϊός και είμαστε πάλι παρών μέρα-νύχτα και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.
 Ενημερωθήκαμε σήμερα από τα Μ.Μ.Ε ότι το έκτακτο δώρο θα το πάρουν οι εργαζόμενοι στους τομείς της υγείας και της πολιτικής προστασίας και πολύ καλά θα κάνουν γιατί το αξίζουν. Για εμάς τους υπαλλήλους στον τομέα της καθαριότητας που φροντίζουμε για την Υγεία δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση;;;
 Θα θέλαμε μια επίσημη απόφαση και για εμάς.
Με εκτίμηση οι υπάλληλοι της καθαριότητας.


Ανάρτηση – καταπέλτης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget