σωματείο εργατοϋπαλλήλων εργοστασίου ΑΠΚΟ-ΜΟΡΝΟΣ - Κάτω τα χέρια από την κοινωνική ασφάλιση!

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι.
 Το Σωματείο μας συμμετέχει στην απεργία της 18ης Φλεβάρη 2020 που έχει προκηρύξει το Εργατικό Κέντρο Θήβας για το Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο.
 Σε αυτό το πλαίσιο, καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά τόσο στην απεργία, όσο και στις κινητοποιήσεις απέναντι σε ένα ακόμη αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που μετατρέπει την απορρύθμιση της αγοράς εργασίας σε αποδόμηση της κοινωνικής ασφάλισης.
 Οι αυταπάτες για δήθεν αυξήσεις καταρρέουν την ώρα που τα «άπιαστα» όρια ηλικίας παραμένουν… Η «ανταποδοτικότητα» στους νέους, στη γενιά της κρίσης των 300€ και της ανεργίας, θα είναι συντάξεις ανέχειας.
 Η κοροϊδία των συνταξιούχων πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα.
 Το προωθούμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο με το αντικοινωνικό πνεύμα του προηγούμενου στρώνοντας το χαλί για διαχωρισμό συντάξεων (εθνική και ανταποδοτική), μειώσεις επικουρικών, ιδιωτικοποιήσεις.
 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ
 Το μυαλό και η σκέψη όλων μας βρίσκεται στους συναδέλφους της ΛΑΡΚΟ και στον δίκαιο αγώνα τους για τη διασφάλιση της δουλειάς και της προοπτικής τους.
 Το Σωματείο μας έχει έμπρακτα εκδηλώσει τη στήριξη και την αλληλεγγύη του παραμένοντας στο πλευρό τους μέχρι την τελική τους δικαίωση.
 Όλοι μαζί λοιπόν συμμετέχουμε αποφασιστικά και ειρηνικά στο συλλαλητήριο για Ασφαλιστικό και ΛΑΡΚΟ την Τρίτη 18 Φλεβάρη 2020 στην Χαλκίδα (Περιοχή Βούρκο - Τεχνικό Λύκειο ώρα 11:00πμ).

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
 ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ


ΑΠΚΟ-ΜΟΡΝΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget