Συνέντευξη τύπου για τον 5ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου “ΛΕΒΑΔΟΣ”

Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης  Λεβαδέων κ. Μάριος Σάκκος, ο Πρόεδρος του ΕΑΣ κ. Αθανάσιος Βλάχος, ο Πρόεδρος του ΑΚΟΛ κ. Αναστάσιος Ακριδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΟΛ κ. Χρήστος Πολατσίδης, σχετικά με την πραγματοποίηση του 5ου Αγώνα Ορεινού Δρόμου “ΛΕΒΑΔΟΣ” που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στη Λιβαδειά.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Μάριος Σάκκος είπε ότι ο Δήμος Λεβαδέων στηρίζει όλους τους αθλητικούς συλλόγους και τις εκδηλώσεις τους και κάλεσε τους δημότες να συμμετέχουν στον αγώνα είτε ως αγωνιζόμενοι είτε ως θεατές. Η προσδοκία της Δημοτικής Αρχής είναι οι αθλητές και επισκέπτες να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ευχαρίστησε τους διοργανωτές, τους χορηγούς και κυρίως τους εθελοντές που στηρίζουν τον αγώνα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στη διεξαγωγή του και δήλωσε ότι μέσα από τέτοιες συνεργασίες με ενεργούς δημότες προκύπτουν θετικοί στόχοι και αποτελέσματα.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΕΑΣ κ. Αθανάσιος Βλάχος, ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές για καλή επιτυχία του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλη Σεβαστή, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο Δήμαρχο κ. Ιωάννη Ταγκαλέγκα καθώς και στους υπόλοιπους φορείς για τη στήριξη που προσφέρουν ούτως ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχής διοργάνωση του αγώνα. Τόνισε ότι με τη διοργάνωση εκδηλώσεων αθλητικού τουρισμού, επιτυγχάνεται ταυτόχρονα η προβολή της πόλης και των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΑΚΟΛ κ. Αναστάσιος Ακριδόπουλος αφού ευχαρίστησε όλους τους φορείς για την αμέριστη συμπαράστασή τους, σημείωσε ότι η διοργάνωση του αγώνα ορεινού δρόμου “ΛΕΒΑΔΟΣ” έχει πλέον ξεπεράσει τα στενά όρια ενός αγώνα που διοργανώνει ένας σύλλογος, τονίζοντας ότι ο αγώνας αποτελεί σημαντικό αθλητικό γεγονός της χώρας.
Τέλος ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΟΛ κ. Χρήστος Πολατσίδης, ευχαρίστησε όλους τους φορείς και τους εθελοντές για τη βοήθειά τους και τόνισε τη σημαντικότητα τέτοιων αγώνων, που βοηθούν τους ανθρώπους να ξεφεύγουν από την καθημερινότητά τους και να έρχονται σε επαφή με τον αθλητισμό και τη φύση.  Μίλησε για τις τεχνικές παραμέτρους του αγώνα, τις διαδρομές που θα ακολουθηθούν, τη διεξαγωγή διαδρομών από ανθρώπους με αναπηρία και τη μεγάλη συμμετοχή  αθλητών (750 έως τώρα).

5ου Αγώνα Ορεινού Δρόμου “ΛΕΒΑΔΟΣ”

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget