Θεσπιές : Άγρια συμπλοκή με δυο νεκρούς - VIDEO

Αιματηρή κατάληξη είχε συμπλοκή  στις Θεσπιές Βοιωτίας. Πατέρας και γιος, έπεσαν νεκροί μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.Ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στο  νοσοκομείο Θήβας.Οι λόγοι της συμπλοκής παραμένουν ακόμη άγνωστοι.Στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας έχει σημάνει συναγερμός και στην περιοχή σπεύδει ισχυρή αστυνομική δύναμη.Σε εξέλιξη είναι ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.Τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου παραμένουν άγνωστα και εκτιμάται ότι θα τα εξηγήσει ο τραυματίας, αν βέβαια είναι σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς που σπεύδουν γι' αυτό τον λόγο στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αιτία του φονικού ήταν ο καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα σε σεκιούριτι για την φύλαξη μία εταιρείας.
Όλα έγιναν έξω από το 3ο Γυμνάσιο, όταν τρία άτομα, επιχείρησαν να τοποθετήσουν πινακίδα ότι το σχολείο φυλάσσεται από τη δική τους εταιρεία.
 Εκεί όμως τους είχαν στήσει ενέδρα, σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα άτομα, από ανταγωνιστική εταιρεία που επέβαιναν σε βανάκι.
 Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτόπτης μάρτυρας, κατέθεσε ότι άνοιξαν πύρ και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως.
 Από τις σφαίρες τους έπεσαν νεκρά δυο άτομα, από την πρώτη εταιρεία φύλαξης, πατέρας και γιος 65 και 32 ετών, ενώ τραυματίστηκε και ένας 52χρονος συγγενής τους.
 Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.



https://tvstar.gr/

Θεσπιές

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget