Πρόσκληση στο γλέντι για τα 4 χρόνια της Σφήνας στη Θήβα

Στις 16 Νοεμβρίου 2015 έγινε η πρώτη συνέλευση του αυτοδιαχειριζόμενου χώρου με την συμβολική ονομασία "η ΣΦΗΝΑ,  Αυτοδιαχειριζόμενος Πολιτικός Κοινωνικός και Πολιτιστικός Χώρος".
Από τότε και μέχρι σήμερα πολλά άλλαξαν και πολλά έμειναν ίδια. Ένα από αυτά τα σταθερά είναι η προσπάθεια μας 4 χρόνια για κινηματική δράση, για αντίσταση στη λαίλαπα καταστολής και κανονικότητας. Πέρασαν 4 χρόνια , αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών δράσεων, ενημερωτικών εκδηλώσεων, πολιτιστικών δρώμενων και συμμετοχής σε δράσεις αλληλεγγύης.
Το Σάββατο 23 Νοέμβρη η Σφήνα γιορτάζει τα 4 χρόνια παρουσίας της στον κοινωνικό και πολιτικό χώρο και σας προσκαλεί σε ένα γλέντι με ρεμπέτικες μουσικές από τους Los Camaradas, φαγητό, ποτό και χορό. Έναρξη στις 2 το μεσημέρι. Στη Θήβα, Κάδμου 48.
 Στη γιορτή, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις της Σφήνας θα γίνεται συλλογή τροφίμων ( ή χρημάτων για αγορά τροφίμων) για την ενίσχυση των Κουρδων προσφύγων του Λαυρίου.
Λίστα :Ζάχαρη, μέλι, τσάι, ρύζι, πλιγούρι, όσπρια, λάδι, χυμός ντομάτας, αλεύρι (για όλες τις χρήσεις), γάλα εβαπορέ ή μακράς διάρκειας, παιδικές κρέμες, σταφίδες, είδη προσωπικής υγιεινής (σαπούνια, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες) παιδικά και ενηλίκων. ΟΧΙ Ζυμαρικά και ρούχα.

θηβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget