Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων στις 25 NOEMBΡΙΟΥ 2019

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις 25 NOEMBΡΙΟΥ 2019 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης. 

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ
 1.Έγκριση Προγράμματος Επενδύσεων – Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Θηβαίων, έτους 2020.
Εισηγητής : Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής – Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γ.Αναστασίου.
 2.Έγκριση εισηγητικής έκθεσης για την εκτέλεση του προϋπολογισμού Γ’ τριμήνου, οικ.έτους 2019.
Εισηγητής : Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής – Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γ.Αναστασίου.
 3.Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Θηβαίων.
 4.Ορισμός Επιτροπής για την επεξεργασία του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Θηβαίων.
Εισηγητής : Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γεώργιος Αναστασίου.
 5.Συγκρότηση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Θηβαίων.
Εισηγητής : Παρ.Ριζάκη, αρμόδια υπάλληλος γραφείου Ανάπτυξης Δευτερογενή, Τριτογενή Τομέα & Απασχόλησης
6.Έκφραση γνώμης για τις προτεινόμενες μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θηβαίων για το σχολικό έτος 2020-2021.
Εισηγητής : Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημ.Αλεξάνδρου.
 7.Λήψη απόφασης για τη χορήγηση ή μη άδειας εισόδου – εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας «VOLTERA ΛΥΚΟΒΟΥΝΙ Α.Ε.», στη θέση «Ελαιώνας» της Τ.Κ. Ελεώνα του Δήμου Θηβαίων.
Εισηγητής : Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
 8.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναστολή ισχύος των επαγγελματικών αδειών λόγω οφειλών των τελών λαϊκών αγορών του Δήμου Θηβαίων.
Εισηγήτρια : Η Προϊσταμένη Αυτ/λούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Ευαγγ.Παναγιώτου.
 9.Αποδοχή ένταξης της πράξης με τίτλο : «Κατασκευή παιδικών χαρών στις Τ.Κ. Χωστίων, Τ.Κ. Λουτουφίου και Τ.Κ. Νεοχωρακίου του Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο της υποδράσης 19.2.4.2, του Μέτρου 19 : «Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤΚ -τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων)» - Υπομέτρο 19.2 του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, της 1ης πρόσκλησης για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα του τοπικού προγράμματος της ΟΤΔ : Ελικώνας – Παρνασσός ΑΑΕ ΟΤΑ και αποδοχή χρηματοδότησης.
Εισηγήτρια  : Η  Προϊσταμένη Τμ.Προγραμματισμού Ο. & Π. κ. Αικ.Θαλάσση.  
 10.Αποδοχή ένταξης της πράξης με τίτλο : «Ανάπλαση πλατείας Τ.Κ. Ελεώνα Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο της υποδράσης 19.2.4.3, του Μέτρου 19 : «Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤΚ -τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων)» - Υπομέτρο 19.2 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, της 1ης πρόσκλησης για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα του τοπικού προγράμματος της ΟΤΔ : Ελικώνας – Παρνασσός ΑΑΕ ΟΤΑ και αποδοχή χρηματοδότησης.
Εισηγήτρια  : Η Προϊσταμένη Τμ.Προγραμματισμού Ο. & Π. Αικ.Θαλάσση, 
 11.Αποδοχή απόφασης ένταξης της πράξης : «Αναβάθμιση της ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμηση ενέργειας στο Γυμνάσιο – Λύκειο Βαγίων του Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020», αποδοχή χρηματοδότησης και ορισμός υπόλογου διαχειριστή.
Εισηγήτρια  : Η Προϊσταμένη Τμήματος Ανάπτυξης & Προγραμματισμού κ. Αικ.Θαλάσση.
 12.Υποβολή τροποποιημένου Τεχνικού Δελτίου της Πράξης : «Ενεργειακή αναβάθμιση κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Δήμου Θηβαίων "Ανδρέας Ερρίκος Χατζόπουλος"» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη».
Εισηγήτρια  : Η Προϊσταμένη Τμήματος Ανάπτυξης & Προγραμματισμού κ. Αικ.Θαλάσση.
 13.Έγκριση Υποβολής πρότασης στην πρόσκληση του Πράσινου Ταμείου «Χρηματοδότηση Διεξαγωγής Αρχιτεκτονικών Διαγωνισμών Έτους 2019».
Εισηγητής : Κωστ.Λάβδα, Αρχ.Μηχ/κός.
 14.Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασίας και Αξιολόγησης Προσφορών για τις δημοπρασίες μισθώσεων – εκμισθώσεων ακινήτων σύμφωνα με το π.δ. 270/81.
Εισηγητές : Τμ.Εσόδων – Αθ.Αντωνίου, Γ.Καλατζή, Κ.Ντανάση.
 15.Λήψη απόφασης για τον ορισμό της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο : «Βελτίωση – ανάπλαση Κεντρικής Πλατείας Βαγίων».
Εισηγητές : Τμ.Μελετών & Επιβλέψεων, Αν.Δημητριάδου – Επ.Χρυσικός.
 16.Λήψη απόφασης για τον ορισμό Επιτροπής Προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο : «Βελτίωση κτηρίου για δημιουργία χώρου άσκησης Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων στην Τοπική Κοινότητα Ελλοπίας του Δήμου Θηβαίων».
Εισηγητής :   Παν.Βαρσάμης, διπλ.Πολ.Μηχ/κός.
 17.Λήψη απόφασης για τον ορισμό Επιτροπή Προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο : «Κατασκευή αγωγού ομβρίων στον παραλιακό οικισμό «Σαράντι» επί της οδού Μικράς Ασίας».
Εισηγητής : Παν.Βαρσάμης, διπλ.Πολ.Μηχ/κός.
 18.Λήψη απόφασης για τον ορισμό Επιτροπή Προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο : «Βελτίωση και ανάπλαση Κοινόχρηστου Χώρου για τη διαμόρφωση νέου χώρου Παιδικής Χαράς στην Τοπική Κοινότητα Καπαρελλίου του Δήμου Θηβαίων».
Εισηγητής : Παν.Βαρσάμης, διπλ.Πολ.Μηχ/κός.
19.          Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) και του 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδας Νέων Εργασιών (ΠΚΤΜΝΕ) του έργου με τίτλο : «Επισκευή – συντήρηση Σχολικού κτιρίου 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Θήβας».
Εισηγητής : Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών, Παν.Βαρσάμης Πολ.Μηχ/κός.
 20.Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ), 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδας Νέων Εργασιών (ΠΚΤΜΝΕ) και σύνταξη της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης για το έργο με τίτλο : «Βελτίωση και αναβάθμιση Κεντρικής Πλατείας Τ.Κ. Μελισσοχωρίου του Δήμου Θηβαίων».
Εισηγητές : Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών, Επ.Χρυσικός- αν.Δ/ντής ΤΥΔΘ, Κ.Λάβδα-Αρχ.Μηχ/κός, Χρ.Τυρινόπουλος επιβλέπων – Μηχ/Μηχ/κός.
 21.Χορήγηση παράτασης εργασιών για τις εργασίες κατεδάφισης κτιρίου πρώην ιδιοκτησίας Μπενέτου.
Eισηγητής : Παρ.Θεοδοσιάδης Πολ.Μηχ/κός Δ/νσης Τ.Υ.
 22.Ορισμός εντός τακτικού μέλους με τον αναπληρωτή του, που θα συμμετέχει στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος CLLD-LEADER, της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ «ΕΛΙΚΩΝΑΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Α.Ε.»
Εισηγητής : Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γεώργιος Αναστασίου.
 23.Αντικατάσταση του τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Σχολική Επιτροπή των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης του Δήμου Θηβαίων  κ. Κων/νου Τυρηνόπουλου, μετά από την υπ’ αριθ. Πρωτ. : 22929/4-11-2019 αίτηση παραίτησής του, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του.
Εισηγητής : Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής κ. Νικ. Κοβάνης.
 24.Λήψη απόφασης περί παράτασης χρονικής ισχύος της σύμβασης μίσθωσης και ακινήτου για τη στέγαση του 5ου Νηπιαγωγείου Θήβας.
Εισηγητής :  Αθηνά Αντωνίου, αρμόδια υπάλληλος Τμ.Εσόδων – Περιουσίας.
 25.Λήψη απόφασης για τη διοργάνωση εκδήλωσης βράβευσης επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Θηβαίων, στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2019.
Εισηγητής : Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημ.Αλεξάνδρου.
 26.Λήψη απόφασης για την κατανομή των λειτουργικών δαπανών των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ.Θηβαίων, για 2 έτη και κατανομή της γ’ δόσης  συνολικού  ποσού των 99.680,25€ (σχετ. η υπ’ αριθ. 9/2019 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ.Θηβαίων).
Εισηγητής : Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημ.Αλεξάνδρου.
 27.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση αίθουσας του 4ου Γυμνασίου Θήβας για δραστηριότητα του Φίλαθλου Επιμορφωτικού Ομίλου Θήβας (Φ.Ε.Ο.Θ.) (Σχετ. η υπ’ αριθ. 11/2019 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ.Θηβαίων).
Εισηγητής : Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημ.Αλεξάνδρου.
 28.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση της αίθουσας του Γυμνασίου Δομβραίνας του Δ.Θηβαίων για την εξάσκηση των μαθητών του σχολείου στον τομέα της Πληροφορικής, με την εποπτεία του Συλλόγου Γονέων (Σχετ. η υπ’ αριθ. 12/2019 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ.Θηβαίων).
Εισηγητής : Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημ.Αλεξάνδρου.
 29.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση δυο αιθουσών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βαγίων για : α) Πρόγραμμα Ρομποτικής υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, β) Μαθήματα θεάτρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Δράσης και Εθελοντισμού «Μήτρος Μπινιάρης».
Εισηγητής : Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημ.Αλεξάνδρου.
 30.Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης  δυο αιθουσών του 9ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, στο Κέντρο Μεταναστών Δήμου Θηβαίων για τμήματα εκμάθησης Ελληνικών σε Αλλοδαπούς.
Εισηγητής : Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημ.Αλεξάνδρου.
 31.Λήψη απόφασης για την παραχώρηση της χρήσης του Γυμναστηρίου του 5ου Δημοτικού Σχολείου στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Κοντίτο».
Εισηγητής : Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημ.Αλεξάνδρου.
 32.Λήψη απόφασης για την παραχώρηση της χρήσης του Γυμναστηρίου του 5ου Δημοτικού Σχολείου στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θήβας «Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ».
 Εισηγητής : Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημ.Αλεξάνδρου.
 33.Λήψη απόφασης για την παραχώρηση της χρήσης του Γυμναστηρίου του 5ου Δημοτικού Σχολείου Στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αμφίωνας 2019».
Εισηγητής : Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημ.Αλεξάνδρου.
 34.Έγκριση πρακτικής άσκησης της Κουτσοπούλου Δήμητρας του Βασιλείου, σπουδάστριας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο Δήμο Θηβαίων.
Εισηγητής : Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού, Τρ.Κατσιμίχα, Προϊσταμένη Τμήματος.
 35.Αποδοχή πίστωσης ποσού 1.636,26€  από το ΥΠ.ΕΣ., για την κάλυψη δαπανών ενοικίασης χώρων στέγασης των ΚΕΠ Β’ τριμήνου 2019 (χρηματ.εντολή 78799/19).
Εισηγητής : Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών, Ελ.Παπαγιαννάκη.
 36.Αποδοχή πίστωσης ποσού 25.197,15 € από ΥΠ.ΕΣ.,  που αφορά πρόστιμα Κ.Ο.Κ. το χρονικό διάστημα 03/09/2019 έως και 01/11/2019» (χρημ. Εντολή 5671/19).
Εισηγητής : Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών, Ελ.Παπαγιαννάκη.




θηβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget