Γιώργος Μουλκιώτης - απαιτείται άμεση λύση για το χρονίζον πρόβλημα της ανατολικής παράκαμψης της Θήβας

 O βουλευτής Βοιωτίας, κ. Γιώργος Μουλκιώτης, μαζί με τον Γραμματέα της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, κατέθεσαν ερώτηση προς τους Υπουργούς Υποδομών & Μεταφορών, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για το χρονίζον πρόβλημα της Ανατολικής Παράκαμψης της Θήβας.
 Στην ερώτησή τους οι βουλευτές υπογραμμίζουν τις μεγάλες καθυστερήσεις στην υλοποίηση ενός έργου η ολοκλήρωση του οποίου θεωρούν ιδιαίτερα σημαντική τόσο για την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού φόρτου - ειδικά βαρέων φορτηγών οχημάτων - όσο και για την ανάπτυξη της Θήβας και της ευρύτερης περιοχής.
 Κατόπιν αυτών, ζητούν από τους αρμόδιους υπουργούς να διευκρινίσουν εάν υπάρχει σαφής προγραμματισμός για την υλοποίηση του έργου και εάν έχει προγραμματισθεί η ένταξή του σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τις απαλλοτριώσεις και την κατασκευή του. Τέλος, οι βουλευτές ρωτούν τους υπουργούς σε ποιες ενέργειες θα προβούν για να επιταχυνθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες, ώστε το έργο, του οποίου η χωροθέτηση προεγκρίθηκε από το έτος 2000, να αρχίσει να υλοποιείται.


ΘΗΒΑ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget