Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

Καλείστε να προσέλθετε στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 22η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Πίνακας θεμάτων ημερήσιας διάταξης
1.Έγκριση του πρακτικού ΙΙ της επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης του ανοικτού  ηλεκτρονικού διαγωνισμού  για την προμήθεια- τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Θηβαίων.
 Εισηγητής: Δήμητρα Κολέσια Επιτροπή Διαγωνισμού
 2.Έγκριση του πρακτικού ΙΙ της επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης του ανοικτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Δήμου Θηβαίων, του Συμβουλευτικού Κέντρου Καταπολέμησης της Βίας των Γυναικών Δ.Θ., του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θήβας (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.) και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θήβας (ΔΕ.Υ.Α.Θ.) και λήψη απόφασης για κήρυξη προσωρινού αναδόχου.
 Εισηγητής: Δήμητρα Κολέσια Επιτροπή Διαγωνισμού
 3.Έγκριση του πρακτικού ΙΙΙ της επιτροπής ανοιχτού διαγωνισμού για την σύναψη δημόσιας ηλεκτρονικής σύμβασης κάτω των ορίων του Ν.4412/2016 του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ, ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΘΗΒΑΣ, ΘΙΣΒΗΣ, ΠΛΑΤΑΙΩΝ και κατακύρωση του διαγωνισμού.            
Εισηγητής: Αναστασία Δημητριάδου Τμήμα Μελετών & Επιβλέψεων
 4.Έγκριση του Πρακτικού Ι του ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΕΛΕΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ Δ.Κ. ΒΑΓΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ» και την ανάδειξη προσωρινού μειοδότη.
 Εισηγητής: Κωστούλα Λάβδα
 5.Έγκριση πρακτικού επιτροπής αξιολόγησης προσφορών και κατακύρωση αποτελέσματος του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια φωτιστικού ηλεκτρολογικού υλικού για τις ανάγκες της Δ.Ε. Θήβας.
Εισηγητής : Ιωάννης Σουλιώτης Γραφείο Προμηθειών
 6.Λήψη απόφασης για την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και την κατάρτιση όρων για τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού προμήθειας φωτιστικού διάκοσμου για εορταστικές εκδηλώσεις για την Δ.Ε. Θήβας, Θίσβης, Βαγίων και Πλαταιών.
          Εισηγητής : Ιωάννης Σουλιώτης Γραφείο Προμηθειών
 7.Λήψη απόφασης για εξειδίκευση της πίστωσης που είναι εγγεγραμμένη στον προϋπολογισμό του Δήμου στον  ΚΑ 00.6443 και τίτλο  «Δαπάνες δεξιώσεων και εθνικών ή τοπικών εορτών» προκειμένου να αναληφθεί σχετική υποχρέωση  για τις εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
 Εισηγητής :Γεωργία Καλατζή
 8.Λήψη απόφασης για την έκδοση εντάλματος προπληρωμής και ορισμός υπολόγου για επέκταση ΦΟΠ και τοποθέτηση ενός στύλου στην Τ.Κ Θίσβης. (οικία Γολεμάτη).
 Εισηγητής : Ιωάννης Στέρπης
  9.Λήψη απόφασης για την έκδοση εντάλματος προπληρωμής και ορισμός υπολόγου για επέκταση ΦΟΠ και τοποθέτηση ενός  στύλου  στην Τ.Κ Θίσβης. (οικία Καρβούνη Λουκά)      Εισηγητής : Ιωάννης Στέρπης
 10.Λήψη απόφασης για την έκδοση εντάλματος προπληρωμής και  ορισμός υπολόγου για επέκταση ΦΟΠ και τοποθέτηση δύο στύλων στην Τ.Κ Θίσβης. (οικία Καρρά Γεώργιου). 
Εισηγητής : Ιωάννης Στέρπης
 11.Λήψη απόφασης για την έκδοση εντάλματος προπληρωμής και ορισμός  υπολόγου για επέκταση ΦΟΠ και τοποθέτηση ενός  στύλου  στην Τ.Κ Θίσβης (οικία Κατσιφή Σπυρίδων).
Εισηγητής : Ιωάννης Στέρπης
 Αποδέκτες Πίνακα Διανομής: κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
1) ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2) ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
3) ΚΟΒΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
4) ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
5) ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ ΜΑΡΙΝΑ
6) ΔΑΓΔΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
7) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
8) ΤΟΥΛΟΥΜΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ     ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
1) ΒΟΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2) ΚΟΝΤΟΥ ΙΟΥΛΙΑ
3) ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
4) ΠΕΤΕΙΝΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
5) ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
6) ΡΩΜΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΕΠΑΜ.
Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη σε περίπτωση απουσίας τους από τη συνεδρίαση να ενημερώσουν τον αναπληρωτή τους.

θηβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget